Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin milyen ajándék a megfelelő? Vagy ne vigyek semmit?
Aranyos vagy, de elso randira nem kell semmi.:)
Felnott nokent mondom:)
Nőként én is inkább afelé hajlok, hogy nem kell semmi ajándék, virág pláne nem. Szép gesztus, de aztán csak ott kell pakolgatni jobbra-balra a randi végéig.
Szerintem jobb akkorra hagyni ezt az ajándékozós dolgot, amikor már kicsit jobban megismertétek egymást, mert egy személyre szóló meglepetés sokkal jobban tud esni, mint egy "elcsépelt" bonbon vagy virág.
Én is úgy gondolom, mint az #5. Pedig nőként még jobban szeretem a virágokat, mint tini koromban.
Szép gesztus, igazán romantikus, de utána rossz pakolászni a virágot. Kivéve, ha mondjuk a háza elé mész és még ott átadod.
Amit az előző válaszolók írtak (csokor virág, csoki) azt én "elfelezném". Egy gondosan kiválasztott virágszáll, aminek megfelelő helyet találhatsz (pl. a csuklóján) így nem kellene a virággal sem bajlódni. A csokit is viheted, de lehetőleg olyant válassz, ami könnyen elfelezhető. Olyan mozdulattal vedd elő, mintha magadnak vitted volna, de mivel ketten vagytok, ketté töröd, a papírját nem veszed le, így nem kell kézzel összefogdosni. Így "vittél is, meg nem is".
Kivánok jó talizást, és érezzétek jól magatokat. Kérlek, írj pár
sort, hogy sikerült a tali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!