Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha első talin megölelem?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom egy fiúval elsőnek. Sokat beszélgettünk instagrammon és holnap talizunk. Ciki ha úgy köszöntöm hogy megölelem?2022. máj. 12. 23:29
3/7 anonim válasza:
Talán félreérti. Egy ölelés elég bizalmas gesztus.
4/7 anonim válasza:
Nem ciki, de nem biztos, hogy elsőre örülne neki. Inkább búcsúzáskor öleld meg, ha jól sikerült a randi.
6/7 anonim válasza:
Gondolom már találkoztál vele, de attól függetlenül leírom.
Nem ciki, csak meglepő lehet, főleg ha nem az az ölelgetős ember. Akkor inkább fura. Még a találkozó végén is. Én például ilyen vagyok és nem is szoktam másnak adni. Nekem hamarabb jöhet szóba a kézfogás, mert mégis csak kezek csak, nem az egész test, méghozzá szorosan.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom az országnak melyik részén éltek és hogy arrafelé mik a szokások, de ahol én élek a fiúk és a lányok köszönésképpen mindig megölelik egymást akkor is ha csak barátok, de sokszor még akkor is ha pl. csak egy barati körben vannak.
Szóval nekem nem lenne fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!