Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin gáz/kínos/nem illik a csók?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat elmondása + pont2022. máj. 11. 15:16
1/10 anonim válasza:
Nem szoktak, de az túlzás, hogy gáz/kínos lenne vagy nem illene.
Búcsúzáskor egy szájrapuszi, ha úgy látod, vevő rá.
De az se mindegy, hány évesek vagytok.
2/10 anonim válasza:
Nem gáz és nem kínos, de erőltetni sem érdemes. Én biztos nem lennék vevő rá a legelső randin, bármilyen szimpi is a srác.
3/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 17
2022. máj. 11. 16:12
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyéntől függ, ahogy a pillanat adja. Semmiképp sem gáz, de sokan vannak, akik nem szeretik az első randin.
5/10 anonim válasza:
Ha első randin nincs csók, semmi sem lesz a kapcsolatból.
6/10 anonim válasza:
5 ez így baromság. Ismerek olyat, akinek csak a 9. randin történt meg a csók, és most ott tartanak, hogy hamarosan eljegyzik egymást.
7/10 anonim válasza:
Ha mindketten akarjátok, akkor nem is gáz és nem is kínos.
8/10 anonim válasza:
Én első találkozásnál amint meglátom őket, lekapok egyből mindenkit.
9/10 anonim válasza:
Nem gáz, ha mindketten akarjátok. Nincs sehol megírva, hogy az első randin nem lehet.
10/10 anonim válasza:
Ahh, engem annó a szobatársam lekurvázott miatta :D
Én örülök neki, ha valakivel annyira jól sikerült az első randi, hogy úgy éreztük, hogy meg kell csókolnunk a másikat, különben egész este azon filóznánk, hogy basszus, pedig tuti jó lett volna :D
Persze, alakul a helyzet, de ha ott van az ember, tudja, mikor jön el az idő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!