Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha első randin fiú akar fizetni?
A 2-es válaszával teljesen egyetértek.
Viszont legközelebb már te fizesd a saját részedet, indok: nem akarod kihasználni.
Amíg nem jártok, addig fizessen a srác. Ha már együtt vagytok, akkor felezzetek.
Én így szoktam.
Én is ilyen lány vagyok, sosem használnék ki egy fiút sem. Nem értem azt a sok lányt aki simán lehúzza a fiút és elvár mindent, megvegyen neki mindent. Én sosem tudnék olyan lenni, ilyen egy korrekt normális lány. Más simán megvetet táskától kezdve mindent, én meg egy hellt nem akarok elfogadni :D Valahogy feszélyezve érzem magam és kellemetlen. Ha megismer a srác hogy te ilyen vagy, akkor észre fogja venni értékelni fogja hogy te normális vagy és nem használnád ki. Van az a mondás, hogy az a nő aki semmit nem kér, az mindent megérdemel. Ezt szerintem nem kell magyarázni..
Szóval én is úgy csinálnám hogy felhoznám azt, hogy fizetem én magamnak. Úgy tényleg kényelmesebb és jobban mersz olyat fogyasztani amit szeretnél. Érted, mondjuk megkívánsz valamit és megveszed, de ha ő fizet akkor úgysem kérnéd tőle amit megkívánsz, legalábbis én így vagyok vele.
De ettől függetlenül lássunk tisztán, nyilván legyen férfi, és úgy illik ha ő fizet, ezt a legtöbb normális srác tudja is és alap dolog amúgy. Szóval az ő nézőpontukból tekintve, illik fizetni amit a randitok alatt isztok/esztek. Attól hogy most én így vagyok vele, meg egy pár lány is hogy nem használ ki senkit, attól nekünk is az a normális ha ezt visszautasítja és ragaszkodik hozzá hogy ő fizet, ez így a férfias és udvarias. Nyilván jól esik, imponáló. És attól hogy ő fizet, látni fogja rajtunk hogy ez egy normális lány, merthogy felajánlottuk hogy mi fizetjük magunknak. És így szerintem szivesebben is állják ők a mi részünket is, mintha alapból csak elvártuk volna szó nélkül.
Meg igazából én azt gondolom hogy nagyon vonzó ha egy nő független és komoly. Nem a sráctól vár el mindent, hanem megteremti ő saját magának. Sokkal jobb így, megállni a helyét nélküle is, mint egy sráctól függni.
Régivágású fiú. Nincs ezzel semmi baj. Ha te ettől rosszul érzed magad, ne menj el a randira. Majd elvisz más lányt, aki nem problémázik ilyen csacsiságokon, hanem élvezi az együtt töltött időt.
Egy vacsorameghívás elfogadásától még nem használod őt ki, nem vagy golddigger, se prostituált. És nem, nem kötelező semmi szexuális dolgot tenned cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!