Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem tetszem neki?
Van egy fiúbarátom, akivel régen szerelmesek voltunk egymásba. Ezt onnan tudom hogy nemrég elmondta, hogy két évvel ezelőtt tetszettem neki, amikor ő is nekem, csak erre nem jöttünk rá. Miután ezt elmondta, nekem kicsit visszajöttek az érzéseim, és megpróbáltam finoman jelezni az irányába. Van egy ilyen szokásunk, hogy videochatelünk kettesben néha, meg voltak kettes programjaink párszor, amiket nagyrészt ő kezdeményezett. Szóval próbáltam most én is kezdeményezni párszor, elhívtam egy kiállításra kettesben, utána meg fagyizni. Viszont nem történt semmi. Kicsit csalódott vagyok, mert egészen eddig ha kavartam valakivel, akkor mindig megpróbáltak hozzám érni, de ő egyáltalán nem. Nyilván, mikor megöleltem visszaölelt, de nem próbált csak úgy hozzám érni, meg semmi. Sőt, amikor felkerült témának, hogy régen tindereztem, akkor a srác konkrétan felajánlotta, hogyha akarok majd megint használhatom az ő számát.
Viszont ez a srác nagyon félénk. Még soha nem volt kapcsolata, kicsit önbizalomhiányos, ha jól tudom kavarásai se voltak eddig. Ha crusholt valakin soha nem tette meg az első lépést. Plusz kábé a világ végéről beutazott, csak azért, hogy találkozzunk. Néha rám szokott írni így is, de elég ritkán (heti egyszer), de ha tetszenék neki, ezt gyakrabban tenné meg gondolom, nem? Meg ugye itt van ez az egész tinderes dolog.
Szerintetek is reménytelen a helyzet?
18 lány
Nem, szerintem még jó esélyed van nála. Írtad, hogy önbizalomhiányos, meg nem is ő lépett meg nem is volt kapcsolata, ilyen esetben természetes, ha nem mutat egyértelmű jeleket.
Mindenképp maradj mellette, beszélgessetek és kezdeményezz, legyél türelmes is.
Egy idő után mar ő is fog kezdeményezni, aztán majd alakulni fognak a dolgok.:)
Egyébként ezt a tinderes történetet nem értem:D
Nem lehet hogy csak poénból mondta, hogy használhatod a számát?
Biztos vagyok benne, hogy szeretne tőled valamit de nem mer kezdeményezni.
Régen én is ilyen voltam. Illetve én nem is az hogy nem mertem, hanem nem tudtam hogy kell. Egyszerűen béna voltam ahhoz, hogy tudjam mit kell csinálni. Próbálj meg te közeledni felé, hidd el örülni fog neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!