Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy írják rá egy lányra ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írják rá egy lányra ha még soha nem beszéltünk?

Figyelt kérdés
Egy iskolába jártunk, de ő fél évvel idősebb tőlem, ezért már elballagott ebből az iskolából. Abban a városban lakik, amelyikben én. Még nem beszéltünk soha.

2022. ápr. 13. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Először köszönj neki. Lehet vissza se ír.
2022. ápr. 13. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
#1. Hááát, köszi.
2022. ápr. 13. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelöld be, küldj neki egy köszönős stickert. Ha reagál, akkor kezdjetek el valami közös dologról beszélni. Ez bármi lehet, pl. mondod, hogy érdekel valami olyan jövőbeli esemény vagy téma, amelyről tudod, hogy ő is érintett benne.

Ha fél naponta válaszol, akkor nem te vagy a kiválasztott. Ha szívélyes beszélgetés alakul ki, akkor bedobhatod, hogy üljetek be együtt egy kávéra. Innentől már egyértelmű választ fogsz kapni.

Nem érdemes hosszú napokig köntörfalazni. Az esélyed nem nő, inkább csak csökken.

Ha nemet mond, akkor kár ütni a vasat. Ha szimpatikus vagy neki, akkor nem fog egyből faképnél hagyni, viszont bármennyire érzed egy hullámhosszon magad ővele, ne pazarold az idődet a "meghódítására".

2022. ápr. 13. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha valaki írna de sose fog, tehát sosem tudhatod. Írj rá és lehet örülni fog hogy ráírtál. Lehet ő is úgy van mint én hogy senki nem ír rá.
2022. ápr. 15. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
#4 na majd itt fognak ezután a perverzek.
2022. ápr. 15. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem írt senki, én mondtam de nem is baj
2022. ápr. 15. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!