Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért csak tűpontosan hetente...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak tűpontosan hetente egyszer ír rám?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel dumálok egy ideje. Egy suliba járunk, és úgy ismerkedtünk meg, hogy rám írt valami miatt. Azóta minden héten ugyanakkor beszélünk, hívásozunk 6-7 órákat egyhuzamban. Szoktunk találkozni is, elég jól elvagyunk, de utána egy hétig egy szót nem hallok tőle. Nyilván írok én is rá, és akkor chatelgetünk egy kicsit, de hamar elhal a beszélgetés, és csak azon a bizonyos szombati napon beszélünk olyan sokat. Nagyon kedvelem, de ez alapján ő engem nem nagyon, igaz? Nem beszél soha más lányokról, de nem is próbálkozott még be nálam, szóval kicsit összezavarodtam.

18 lány

2022. ápr. 4. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyni kell az ilyet. Kicsit belengeti magát, hogy ne felejtsd el, de szrik rád.
2022. ápr. 4. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ne legyél elérhető azon a bizonyos napon és meglátod, hogy hogyan reagál. Ha nem zavarja, akkor szerintem is hagyd.
2022. ápr. 4. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Te vagy a szombati lány, valaki meg a keddi, pénteki, stb :D

és-vagy hétköznap elfoglalt, vasárnap családi ebéd, egyéb mindenféle van, meg sulira készülés, mittudoménmi és szombaton ér rá inkább

vagy te totál ritkán írsz azt várva, hogy ő írjon neked, de nem akar tolakodó lenni, se nem letámadni, így kb hetente ír neked

2022. ápr. 5. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!