Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tulsulyoskent ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulsulyoskent ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy kover embernek mennyi eselye (akar mennyivel tobb vagy kevesebb) van part talalni?

Eddig akarhany ember tetszett nekik nem tetszettem viszont, mivel tulsulyom van. Szerintetek korombeliek koreben mennyi eselyem van? 17-22 eves korosztalyt nezve.

Egyebkent 17 eves vagyok. (kb. 105-110 kg)

2022. ápr. 2. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#8 hogy jöttél le 3nnyire?

Ez elég gyors. Én 177cm vagyok 120kg.

2022. ápr. 3. 06:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Manapság egy 17 éves fiú ne legyen 110 kg-s ! Manapság a fiatalok arra adjanak, hogy nagyon jól nézzenek ki.
2022. ápr. 3. 14:21
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem akarok tipikus gyakoris k.csög lenni aki minden túlsúlyost piszkál, de ha ennyire zavar miért nem fogysz le?

Mármint ha ez a kérdés megfordult benned, és te is látod hogy ez a probléma miért nem változtatsz? Persze ha beteg vagy, az teljesen más de ez esetben több lány el is fogadna.

2022. ápr. 3. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:
80 kg vagyok ami azért nem egy vékony alkat de sokan megnéznek én meg sokszor gondolkodom vajon mit nézhetnek mert én magamat egyáltalán nem tartom szépségnek, hidd el hogy sok embernek nem ez számít megfogod találni a párod csak bízz benne.
2022. ápr. 15. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!