Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulsulyoskent ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy kover embernek mennyi eselye (akar mennyivel tobb vagy kevesebb) van part talalni?
Eddig akarhany ember tetszett nekik nem tetszettem viszont, mivel tulsulyom van. Szerintetek korombeliek koreben mennyi eselyem van? 17-22 eves korosztalyt nezve.
Egyebkent 17 eves vagyok. (kb. 105-110 kg)
2022. ápr. 2. 20:26
1/14 anonim válasza:
Csak azt nem írtad, lány, vagy fiú. Lányok akárhogy néznek ki, élőbb-utóbb valaki megtalálja őket.
2/14 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok.
2022. ápr. 2. 20:38
3/14 anonim válasza:
Valószínűleg lány, legalábbis abból ítélve, hogy a 17-22éves korosztály érdekli
5/14 anonim válasza:
Milyen magas? 190-hez nem sok a 105 kiló.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tul magas 175 korul vagyok.
2022. ápr. 2. 20:48
7/14 anonim válasza:
Hozzád hasonlókkal van esélyed.
De ha nem vagy csúnya, akkor lehet molett is el tud fogadni
8/14 anonim válasza:
Én is 175 vagyok. Voltam 104 kiló. 3 hónap alatt lejöttem 85-re. Akarat kérdése.
9/14 anonim válasza:
A srác, aki tetszik, eléggé alacsony és túlsúlyos is. Igaz, nála nem lenne esélyem, mert ronda vagyok, de ez lényegtelen. Biztos, hogy nehezebb, de nem lehetetlen.
10/14 A kérdező kommentje:
Koszi, en is ugy vettem eszre, hogy azert nehezebb, de nem adom fel
2022. ápr. 2. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!