Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit szólnátok, ha ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, ha ilyen ruhában jelennék meg randin?

Figyelt kérdés

Ha én lennék a randi partneretek, tetszene, ha így lennék öltözve, vagy nem?

[link]

18/L

2022. márc. 31. 13:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%

Első randin a partner egy ilyen öltözékből sok mindent képes leszűrni. Például a férfias öltözködés feminizmust sejtethet, vagy a sokat sejtető ruházat jelezheti a hancúrozási vágyat. Ha pedig nem egyéjszakást keres, ez riasztó lehet. Másrészt egy ilyen egyedibb szett nem biztos hogy a partner ízlésével összeegyeztethető, úgyhogy amíg nem ismered mit szeret, és mit nem, érdemesebb egy semlegesebb randiöltözéket ölteni. Nyilván a ruhán nem sok múlik, semmi sem dől el pusztán az öltözködés miatt, de valamelyest árulkodik a viselőjéről. Persze ez mind szubjektív, ahány ház, annyi szokás.

Ha ismered már annyira, és tudod, hogy kedvére való az ilyesmi, akkor viszont hajrá! :D

2022. márc. 31. 23:09
 22/26 anonim ***** válasza:
46%

Nekem tetszene :)

16/F

2022. ápr. 1. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Lányként is csak szexuális tartalom jut eszembe erről a szettről. Zokni szoknyával, blézer még oké is, de ez egy diáklány szett. Nem egy csini szoknyás szett, hanem egy diáklány szett, amit már korábban is írtak, szerepjátékokhoz szoktak felvenni.
2022. ápr. 2. 08:41
 24/26 anonim válasza:
93%
Amúgy eskü jól néz ki, de egy első randihoz nem a legjobb választás.(nem bántás<3)
2022. ápr. 2. 22:07
 25/26 dregor ***** válasza:
49%
Engem nem zavarna, ha első randin ebben lennél, de akkor téged se zavarjon, ha meg akarlak fektetni, mint egy huncut diáklányt... :D
2022. ápr. 5. 10:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem az jelenik meg, hogy 404:(

Atkuldod privatban?

2022. okt. 2. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!