Mit szólnátok, ha osztálytársatok egyik napról a másikra ilyen hajjal jelenne meg?
Azt, hogy meghülyült.
De komolyan, ne legyen már minden fiúnak ilyen undorító a haja!! 17L
Ha ilyet akarsz csináltatni akkor tedd.Bár kapásból lemelegeznek majd (csak a rózsaszin szerkó hiányzik mellé)
Ha mindenképp játékkarakteres sérót akarsz csináltatni akkor nézd meg Dante-ét (DMC rebootja)
már eldöntöttem hogy ilyen lesz :D
festetni, hidrogénezni nem akrom, mert szőke vagyok alapból, és oldalt is akarok egy minimális hajat hagyni(1-2)
Igazából itt a társadalom véleményére vagyok kíváncsi
Ha úgy gondolod, hogy jól állna, csináltasd meg, szerintem ez egy teljesen jó frizura. Legalább valami formája lesz, ellenben az egy hosszra ledúrt hajtól ki tudnék futni a világból... Ha már rövid, nekem ez a fajta frizura teljesen bejön (a félhosszú hajjal lehet még levenni a lábamról). Úgyis eldöntötted már, hogy megcsináltatod, tőlem kapsz egy kis biztatást, hogy lásd, olyan is van, akinek ez tetszik.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!