GIMNAZISTÁK! Mit szólnátok, ha egyik nap egy valamilyennek elkönyvelt osztálytársatok valami iszonyatosan másmilyen stílusban jelenne meg?
Figyelt kérdés
Amolyan szomorú-magányos lánynak vagyok elkönyvelve, amiből elegem van, és sikerült megismernem magamat és rájönnöm, hogy boldognak kell lennem, mert megérdemlem az örömöt. Mostanában sokszor érzem, hogy szívesen odamennék beszélgetni az osztálytársaimhoz, de a beskatulyázott "szótlan, magányos lány" szerep miatt eddig nem mertem. Félek ugyanis, hogy mit szólnak hozzá: 3 évig magamba fordultam, nem barátkoztam nagyon, erre szept. 18ról 19re hirtelen megnyílok. Mit fognak szólni ehhez? Legyek bátor, csináljam meg?2012. szept. 18. 20:21
1/5 anonim válasza:
Igen. Miért is ne? Szerintem, hogy ne legyen annyira gyors az átváltozás, először csak néhány szót szólj. Ha valamilyen témáról beszélnek, szólj hozzá nyugodtan. AZtán fokozatosan egyre többet beszélgess velük. Így nem lesz annyira "meghökkentő" a változás. Lehet, hogy így is megfogja valaki jegyezni, de ne foglalkozz te azzal!
2/5 anonim válasza:
Írtó izgi lenne! Merészség kell hozzá, de jó, nekem tetszene.
3/5 anonim válasza:
Eleinte beszelgess egy- ket emberkevel az osztalybol, akikrol erzed, hogy kedvelnek. Akkor majd elpletyizik egymat kozt, hogy mar nem vagy olyan szotlan kislany, es egyre kivancsiabbak lesznek, hogy milyen is vagy valojaban. Nincs ezzel semmi gond, ebben a korban mindenki sokat valtozik. Arra vigyazz, hogy ne akard magad elfogadtatni senkivel sem, legy onmagad es ennyi.
4/5 anonim válasza:
Először válasz olyan embert, aki stílusban hasonlít hozzád és neked is szimpatikus.
5/5 Katu. válasza:
Személy szerint úgy gondolom, hogy própáld meg az előbbi hozzászólók tanácsait megfogadva. Nincs mit veszítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!