Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Halt meg általános iskolában...

Halt meg általános iskolában osztálytársatok? Milyen érzés volt tudni, hogy eggyel kevesebben vagytok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 00:02
 1/2 anonim ***** válasza:

osztálytársam még nem halt meg

de egy alattunk járó kis srác rákos lett és meghalt.Mi nagyon nem nagyon ismertük mert o 6.os volt,mi meg 10.esek.Az iskolai díszteremben felolvasták a szomorú hírt és játszottak egy dalt a tanárok + egy pár diák zongorával meg gitárral.

Mivel nem ismertük nem igazán érintett meg de azért durva volt tudni hogy ez történt...

Képet is vetítettek róla egy nagy projektoron és mindenki felállt és 1-2 percet némán csendben álltunk neki.

Nagyon szomorú nap volt,utána sokat gondolkoztam azon hogy ez bárki lehetett volna. De hát az ilyenek sajnos megtörténnek :(..

2012. aug. 21. 00:14
 2/2 anonim válasza:
10-11 éves lehettem, mikor az AquaWorld-ös balesetben meghalt az osztálytársam. Központi személyiség volt, nagyon hiányzott közülünk, fel sem tudtam igazán fogni. Szerencsére az osztályfőnökünk nyitott volt ezzel kapcsolatban, sokat beszéltünk róla, jártunk ki hozzá. Mindenkit megviselt a dolog. Hetekig-hónapokig voltak ettől rémálmaim. A mai napig nem tudok úgy kimenni hozzá a temetőbe, hogy ne sírjam el magam. Most 16 éves vagyok..
2015. ápr. 6. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!