Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is szakító ok ez? (bocsi, hosszú)
Barinőm révén ismertem meg egy nagyon jóképű srácot, egy közös bulizás után chateltünk pár napig, és utána randizni hívott, és én belementem, mert bejött a srác.
Az első randi nagyon jól sikerült, meghívott egy cukrászdába meg sétáltunk órákig és nagyon izzott a levegő, nagyon bejött, mert okos és vicces volt meg hát jóképű is. A végén hazakísért és egy szájrapuszival búcsúzott, ami szintén bejött.
A második randira már nagyon készültem, de történt valami, ami nagyon kiakasztott.
Moziba hívott, kettesben mentünk a buszmegállóba. Ahogy odaértünk, rágyújtott és az üres cigisdobozt egyszerűen összegyűrve ledobta a földre!!! Vártam egy kicsit, hogy esetleg véletlenül ejtette el, vagy észbekap, bár nekem elsőre kifejezetten dobásnak és nem elejtésnek tűnt a mozdulat.
Utána megkérdeztem tőle, hogy ez most komoly, hogy eldobja a cigisdobozt, amikor 5 méterre van a kuka????
Vagánykodva mondta, hogy ne szórakozzak, amúgy is tele van a környék szeméttel, meg ez nem számít, amúgy is messze a kuka, stb. Utána, amikor látta, hogy komolyan kiakadok, akkor megpróbálta bekamuzni, hogy csak véletlenül kiesett a kezéből. Mondtam, hogy akkor vedd föl és dobd ki most azonnal. Erre megmakacsolta magát, és mondta, hogy ő nem szed fel a koszos földről semmit, ez egyébként is a cigányok meg a csövesek dolga, stb.
Erre én annyira kiakadtam, hogy elhúztam onnan a fenébe, és többet nem válaszoltam neki semmilyen hívásra meg üzenetre. A barinőm visszamondta, hogy a srác ki van akadva, hogy a semmiért otthagytam meg hogy ghostolom egy ilyen hülyeségért. Én mondtam neki, hogy ez szerintem nem hülyeség, hanem az, hogy szemetel, meg ahogy viselkedik, az akkora bunkóság, hogy én nem akarok semmilyen kapcsolatban lenni egy ilyen f*sszal.
A barinőm szerint túldimenzionálom ezt. Vélemények?
Én 19L, ő 23F

Ezt nem ezen az oldalon kellett volna kitárgyalni, kérdező. Itt csupa bűn nélkül való erkölcsi fárosz válaszolgat, akik eleve szobatiszta babként jöttek világra, és semmiféle fejlődésen nem kellett keresztülmenniük.
Valójában az élet nem ilyen. Az emberek megszületnek és (jó esetben) folyamatosan tanulnak, változnak fejlődnek. Mindenkinek vannak jó és vannak rossz tulajdonságai. Hogy ez a változás jó, vagy rossz irányba történik, azt sokszor a környezetük is befolyásolja. Akár te is lehetsz ilyen környezeti tényező.
Nem akarom védeni a fickót, de nézzük objektíven, mi is történt. Hibázott. Szemetelt. Bicskanyitogató módon, hisz ott volt néhány méterre a kuka. Csakhogy! Vele voltál! Ő pedig nem volt önmaga. Elhiheted, akkora vizsgadrukk volt benne, mint ide Lacháza. Minden gondolata akörül forgott, hogy egy laza, gondtalan a manapság unalomig ismételgetett alfahím képét vetítse eléd.
És még valamit hadd súgjak meg! A férfiak 95°-a rendetlenül megy bele a házasságba. Szanaszét hányt ruhák, levetett zokni jelzik az útját. A feleség fogja rendre tanítani, mert anyuci mellett nem volt rá szükség. (Itt persze minden srác felszisszen, és követeli, hogy csak saját nevemben beszéljek. De tudod, ilyen ez az oldal.)
És még valami. Én mindig csak olyan csajba tudtam igazán szerelmes lenni, aki jobb volt nálam, és aki mellett én is jobb emberré váltam. Aki a jobb felem lett.
Szóval csak azt akarom kihozni belőle, hogy egyetlen ilyen esetből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Amíg a jó tulajdonságaink kompenzálják a rosszakat, addig nincs komoly baj.
#12 szerintem leht, hogy igazad lenne, abban az esetben, hogyha mondjuk elnézést kért volna, miután szóvá tettem neki a szemetelést, és kidobta volna a kukába a szemetet.
De még neki állt feljebb.
Ha nagy lett volna benne a vizsgadrukk, akkor inkább jobbnak mutatná magát, mint amilyen.

"Ha nagy lett volna benne a vizsgadrukk, akkor inkább jobbnak mutatná magát, mint amilyen."
Ez nem úgy megy, hogy minden pillanatra, minden momentumra előre fel tud készülni. Most vetítsd le magad elé kiürül a cigisdoboz, mennyivel elegánsabb eldobni könnyed sikkjével a közönynek, mint elgyalogoolni vele a kukáig, és beleejteni. Ez unalmas! Ez majd akkor jön, amikor a gyerekeivel sétál az utcán! Kiürült, és hirtelen ez a laza mozdulat látszott célravezetőnek.
Figyuzz! Én nem akarlak rábeszélni semmire. Egyébként is felesleges, mert úgy látom, a jó tulajdonságai nem kompenzálják ezt a rosszat, tehát itt nincs mit tenni.
Csak nagy általánosságban hadd mondjam el, hogy nincs unalmasabb és kiábrándítóbb egy tökéletes pasinál/csajnál. Addig jó, amíg van hova fejlődni, változnia. A mozdulatlanság maga a halál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!