1/4 anonim válasza:
Nem hiszem.
Ha a fontos dolgok, értékrend megegyezik, akkor ez nem fontos.
Én pl imádom a horror, thriller filmeket, a férjem pedig utálja, nem is néztünk meg egyet sem együtt. Visszafelé pedig ő szereti a marvel, szuperhősös filmeket én meg agybajt kapok tőlük. Ha ilyet néz, akkor inkább elfoglalom magam mással, hallgatni sem bírom, nem hogy nézni.
Ezeken kívül van egy csomó film, sorozat, amit tudunk együtt nézni.
12 éve vagyunk együtt.
2/4 anonim válasza:
Nekem mindig azzal volt a legjobb a szex pl., akivel teljesen különbözött az ízlésünk, marvelt én is utálom, ha gondolod, "megcsinállak"!
3/4 anonim válasza:
Közel sem, ettől más területen még számtalan egyezés lehet, ez pedig összességében egy jelentéktelen kérdés. Kisebb eltérések pedig jók is lehetnek, tegyük fel, hogy a pár egyik tagja nem szereti a horrort, a másik a komédiákat, de mindegyikük tud olyat mutatni a másiknak, ami miatt nyitottabb lesz az adott műfaj és stílus felé.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Mindenki egyéni ízlése, hogy milyen filmek jönnek be neki, és ezt nem szabad ráerőltetni senkire, mindenki nézzen azt, amit szeret! Attól, hogy 1 pár vagytok, még nem jelenti azt, hogy kötelező ugyanolyannak lenni a filmes ízléseteknek! Ha minden más téren jól megvagytok, az a lényeg, Ne ám már hogy ezért szakítsatok, reálisan nézve a filmes ízlés jelentéktelen egy párkapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!