Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete beszélek egy fiúval megbeszéltük a találkozó időpontját ami hétfőn lesz.Viszont én meggondoltam magam és nem szeretnék tőle semmit se,talizni se. Mit csináljak?
4-es vagyok. Ha nem tetszik, akkor mondd le. Ennyi.
Nekem azért a srác eléggé bejött külsőre, úgyhogy nálam nem ez volt a probléma. Én csak féltem bizonyos dolgok miatt (előzmény az életemben), hogy csak kihasznál majd, én sem éreztem magam, hogy szeretnék-e egyáltalán kapcsolatot, szóval bizonytalan voltam az egészben, úgyhogy inkább elutasítottam volna (már majdnem lemondtam), ha nem erőszakoskodnak velem a barátnőim.
Pár napja én is így voltam ezzel. Beszélgettem egy fiúval, ő egyből találkozni akart, hirtelen nem gondoltam bele csak beleegyeztem és már beszéltük is hogy mikor hol. De ahogy tovább beszélgettem vele, nagyon nem volt szimpi.. Külsőre se volt az én esetem csak kedvességből beszéltem vele. Aztán az egész stílusa ahogy kommunikált és amiket mondott, amennyire sietetett mindent, amennyire ragaszkodott hozzám már egyből jött volna a szüleimnek bemutatkozni meg nálam aludni meg stb stb, ezek olyan rossz hatással voltak rám hogy lerombolt mindent.. Rendesen taszító volt és nem is beszéltem vele tovább, persze ő zaklatott hiába nem reagáltam.. De ez nagyon durva. Már az elején egyből túlzottan ragaszkodott hozzám, én meg már egyből az elején tudtam hogy nem akarok tőle semmit és nem lesz semmi sem.
Azt a részét értem amit itt is írnak többen hogy azzal nem vesztesz ha elmész a talira és adsz egy esélyt, lehet még jól is alakul. De ha ennyire nem szimpi se külsőre se stílusra az illető, akkor nincs értelme elmenni. Sőt, jobb is ha nem mész, mert ha tényleg nem akarsz tőle semmit akkor akármit csinál a tali után se fogsz akarni semmit, és ha ez így van, és akaratosabb értetlenebb a gyerek, akkor még zaklatni is fog hiába nem reagálsz. Nem mindenki olyan hogy megérti elsőre a szándékod és tiszteletben tartja. Szóval lehet nehezebb is lenne levakarni magadról a tali után. Meg így hülyíteni se fogod, hogy beleélje magát.
Kérdező! Ez így érthető! 2 nap után azért ne valljon már szerelmet.
Felnőtt kategóriában ez már gyanús lenne hogy szélhámos.
Tiniként is nagyon gáz.
Ennek a fiúnak nemcsak a külsejével van gond hanem az egész hozzáállásával.
Semmiképpen se találkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!