Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel megbeszéltem 2hete hogy pénteken elmegyek hozzájuk de most valaki bekavart. Most hova menjek?
A baratnőmmel elterveztük hogy pénteken elmegyek hozzájuk mert reggel koran kelünk és szombaton megyünk sopronba mert vizsgázik.. ezt megbeszéltük 2hete..De most egy fiu megkért hogy menjek el vele olyan 4-6ig hülyéskedni..De ha mondom a baratnőmnek h később megyek hozzájuk akkor megsértődik egy kicsit meg azt fogja mondani h minek megyek vele meg ilyenek..én nem akarom hogy rosszba legyünk de el is akarok menni a fiuval..lecci segitsetek.
Bocsi a helyesírási hibákért...
Menj a sraccal. Baratnodnek ilyen "baratra" nincs szuksege.
Szanalmas, hogy egy f...sz miatt cserben hagyod a baratnod.
Neki ez fontos, de akkpr legalabb ne beszelted volna meg vele. Aztan veletlen se neki sirj ha a srac kicseszik veled, vagy hulyere vesz :D igyis hord el magad jo messzire.. 17l
Draga eletem, ne uzenetet irj.:DDD
Privatban azt irtad tanuljak meg olvasni, a sraccal edzeni mesz. En ilyet nem latok amugy :) ...vicc vagy 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!