Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hónapokig beszélgettünk egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapokig beszélgettünk egy lánnyal online,bejövünk egymásnak,de én nem mertem továbblépni.Nemrég összejött egy sráccal hirtelen. Lehet,hogy így akar féltékennyé tenni és azt akarja hogy jobban kepesszek és csak ezért van azzal a sráccal?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 07:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyértelműen leírtuk mi a helyzet, ne rugózz rajta feleslegesen mert csak magadat idegesíted vele. Engedd el, keress mást.
2022. febr. 17. 08:45
 22/28 A kérdező kommentje:
Több órát beszélgetünk egy nap hétköznap minden napján. Inkább velem chatelget minthogy a pasijával lenne?
2022. febr. 17. 08:58
 23/28 anonim ***** válasza:
85%
Simán lehet. Volt olyan barátnőm (barát barátnő, nem voltunk együtt) akivel szinte 0-24-ben cheteltünk és mellette barátja volt. Úgyhogy megint mondom: ne éld bele magad.
2022. febr. 17. 09:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tényleg nem tudod magad pozícionálni ebben a világban,de így elég vicces vagy. Mesélj még, mennyire akar téged.
2022. febr. 17. 09:44
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg ha ennyire azt gondolod, hogy nincs is barátja, csak féltékennyé akar tenni, miért nem lépsz?

Hívd el randira, máris kiderül mit is akar valójában.

Már rég megtudhattad volna tőle.

2022. febr. 17. 11:52
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobb barátom fiú, sokat beszélek vele chaten, van hogy hétköznap többet, mint a pasimmal, mert vele meg élőben fogok úgy is majd és van, hogy kettesben is találkozom ezzel a barátomma, mégsem àllított meg, hogy legyen pasim és nem ugyan olyan a viszonyom a két sráccal sem, csak azért mert sokat chatelünk.

Te magad mondtad, hogy régen volt nagyonnszerelmes, utána egt darabig nem beszéltetek. Utána mrgint ki lett mondva, hogy bejössz neki? Vagy miből gondolod, hogy nem csak mint barát bír téged?

Egyébként ha nagyon nem bírsz leakadni róla beszélhetsz is vele őszintén.

2022. márc. 17. 04:13
 27/28 A kérdező kommentje:

Pár hónapja keresett meg újra, miután szakított az akkori barátjával. Órákon át cseteltünk, mikor írtam mindig azonnal jött, várt rám. Ugyanúgy bejöttem neki. Ha nem jönnek be nem lenne fenn cseten csak miattam van fenn, akkor jön mikor írok neki.

2022. márc. 18. 12:43
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem te vagy a hapija, nagyokos. Mindegy, hogy mit csinál vagy nem csinál érted. NEM TE VAGY A BARÁTJA..
2022. márc. 18. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!