Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hónapokig beszélgettünk egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapokig beszélgettünk egy lánnyal online,bejövünk egymásnak,de én nem mertem továbblépni.Nemrég összejött egy sráccal hirtelen. Lehet,hogy így akar féltékennyé tenni és azt akarja hogy jobban kepesszek és csak ezért van azzal a sráccal?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 07:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mág a nőket vádolják azzal, hogy hülye logikájuk van...

[link]

2022. febr. 16. 12:14
 12/28 anonim ***** válasza:
72%

Eleve senkivel nem csetelünk hónapokig. Egy-másfél hét után, ha nem sikerül legalább egy kávéházba való közös beülést megszervezni, akkor nem tolok bele több energiát.

Miért is? A kérdésben is benne van. Mert a nők (bár gondolom a pasik többsége is) párhuzamosan csetelgetnek, többekkel, mivel válogatnak, válogatnak, válogatnak. Aztán a sok közül csak eggyel jönnek össze, a többit meg ejtik. Sok olyat is, akivel nem volt tali. Mondom én, pasiként, hogy annyi időt és energiát senkibe sem tolok bele, hogy hónapokig cseteljünk, ugyanmár, "hülyevagy"?

2022. febr. 16. 13:16
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor viszont mért irogat velem ugyanúgy mint amikor még szingli volt? Nagyon sokat chetelünk most is."

Tehát a kapcsolatban élők nem csetelhetnek? Te barátzónában vagy, mert elbénáztad. A kapcsolatukra nem jelentesz veszélyt, mert puding vagy egy mezei ismerkedéshez is. Nem körülötted forog a csaj világa, hogy bármit azért tegyen, hogy megnézze, te hogyan reagálsz. Most se tudod, hogy merre vagy arccal előre.

2022. febr. 16. 13:25
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha féltékennyé akarna tenni, akkor azt mondaná, hogy tetszik egy másik srácnak is, nem pedig azt, hogy össze is jöttek.
2022. febr. 16. 15:17
 15/28 A kérdező kommentje:
Azért fura,mert a csajnak nagyon tetszettem, nagyon össze akarna velem jönni. Képes lenne így csak úgy barátként irogatni?
2022. febr. 17. 07:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
#15 Honnan tudod, hogy tetszettél neki? Ha most is ugyanúgy ír, mint korábban, az azt jelenti, hogy csak és kizárólag barátnak tart.
2022. febr. 17. 07:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Erről lemaradtál. Te "barát" vagy neki, nem férfi. Csak cseveg veled mert mindig ott vagy és ugrassz ha rossz kedve van, vagy panaszkodni akar. Neked ez a hajó elment. Máskor ne legyél tutyimutyi. Egy nővel mindig férfiként kell beszélni és nem barát-pincsiként.
2022. febr. 17. 08:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Annyira össze akár veled jönni, hogy mással jár. Mi ez, ha nem igazi szerelem?
2022. febr. 17. 08:13
 19/28 A kérdező kommentje:
Pár éve is ismerkedtünk már, nagyon belém volt zúgva, aztán megszakadt a kapcsolat, most újra beszélünk. Ha annyira szerelmes lenne a pasijába, akkor mért ugrik nekem azonnal mikor írok, ha pedig elmegyek ő is elmegy.
2022. febr. 17. 08:15
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 Az, hogy fontos vagy neki, nem egyenlő azzal, hogy tetszel neki.
2022. febr. 17. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!