Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek neki?17/l
11 es gimis vagyok,szőke haj kek szem feher bőr,magas vagyok es vekony mert 171 cm es 52 kg.
Van egy srac aki tetszik egy kávezoba ismertem meg és randiztunk meg nala aludtam es O vitt suliba,hivasozunk most meg leszar
Szerda beszeltunk utoljára
Tegnap pedig egy masik lannyal jelent meg a kavezoba plusz meg egy haverjaval es ez olyan rosszul esett H majdnem elsírta magam,nagyon ciki volt. Es raadasul meg ismerem is a lanyt.
Latasbol ismerem a lanyt. Ez felejtős?
30 millió pasi van még kb rajta kívül.
Magyarország teljes népessége 9 millió. Hol van ez a 30 millió kan?
Nála aludtál. Megvolt amit akart és lépett tovább.
Vagy kérettetted magad és most keres mást aki megteszi neki.
Ennyi.
17 évesen már egy pasinál aludtál?!
Hát akkor MEGÉRDEMLED, HOGY KIRÚGJON, te kis könnyűvérű, nulla nőcske.
Miért olyan gond, hogy nála aludt? Mármint nem azt jelenti hogy lefeküdtek. És nem látok problémát abban, hogy simán alszanak egymás mellett.
Ki mondta hogy ez élete legnagyobb problémája? De igenis szerintem érthető miért van ki. Ugyan ebbe a helyzetbe én is szarul lennék.
Kérdezőnek meg. Hát sajnos ezek szerint ez tényleg felejtős. Nagyon nem tudsz mit csinálni, elég parasztság volt a csávótól. Mármint tök okés, megtetszett neki valaki más, de ezt feltétlen szakítania kellett volna vagy valami.
Bár mit takar pontosan az hogy láttad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!