Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ugye nem kéne elmenni talizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem kéne elmenni talizni betegen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már lassan két hete beszélgetek facen. Nagyon szimpik vagyunk egymásnak és beszéltük már hogy találkozunk, ami holnap lenne. Nem egy városban élünk de simán megoldható. Nagyon jó minden eddig, napi szinten hívásozunk is.

Na most az van, hogy én beteg lettem🤦🏼‍♀️ Már tegnap kezdődött de azt hittem mire találkoznánk úgyis jobban leszek. De hát nem, egyre rosszabb ma már nagyon rosszul keltem fel. Nem akartam neki eddig szólni erről hogy ne higyje azt, hogy csak úgy kamubeteg lettem hirtelen. De most tényleg így van és nem tudom mit csináljak, valószínű nem kéne elmennem több szempontból sem. Nem érezném jól magam eleve, nem tudnék rendesen rá figyelni, köhögnék minden, meg ami a legfontosabb, neki is átadnám úgyis, ahogy én most elkaptam mástól. De annyira sajnálnám ezt felhozni neki, olyan rendes és annyira tervezgeti velem a talit, meg hogy alig várja stb. Biztos nem örülne ennek a hírnek ha áttennénk jövőhétre. De muszáj leszek, meg fogja érteni tudom, csak nem fog neki jól esni. Biztos azt is felhozná hogy nem érdekli ha átadom neki csak velem legyen, csak hát ezt nem szabad. De gondolkodok még ezen. Ki tudja, lehet ha most lemondom holnapra már jobban leszek és simán tudnék vele találkozni. De nem akarom megvariálni, meg nem is konkrétan a legutolsó percbe szólni.

Ti mit csinálnátok? A tanácsaitokat kérném.

Mindketten 19 évesek vagyunk

2022. febr. 5. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Oszintenenek kellene lenned

ha talalkozni akar veled akkor var jovo hetig... addig meg telefonaljatok

szerintem nem kell ezt ennyire tul gondolni, beteg vagy mem tehetsz rola .. az őszinteség mindig a legkifiztodobb

2022. febr. 5. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki minél hamarabb. Ha normális akkor meg fogja érteni főleg ebben a vírusos időszakban
2022. febr. 5. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd fel, mond el neki és ami fontos, hogy ajánlj egy másik időpontot, abból látni fogja hogy te is szeretnéd.
2022. febr. 5. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Aljasság betegen találkozni. Kötelességed tájékoztatni.

Kérj mási idöpontot.

2022. febr. 5. 16:26
 5/5 Senior Séf ***** válasza:

"meg fogja érteni tudom, csak nem fog neki jól esni."

Hát még az mennyire nem esne jól neki, ha összefertőznéd.

2022. febr. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!