Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Félek elmenni a találkozóra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek elmenni a találkozóra?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, aki teljes mértékben szimpatikus, eltudunk beszélgetni, és megvan a közös szimpátia. Szeretne találkozni, de igazság szerint én nem randiztam még soha, egyedül nagyjából nem is igazán járok el sehova, és eléggé visszahúzódó vagyok. Ő pedig tipikus vezető típusnak tűnik, aki tudja mit csinál.

Bennem van a félelem, hogy mi van, ha nem lát elég érettnek ezek miatt? Elvileg őt ez nem zavarja, de én ezt kétlem.

Nővérem szeretne elkísérni,de nyilván nem lenne ott velünk, csak szimplán elkísérne, hogy oldja a feszültséget.

Szerintetek érdemes megpróbálni?

2020. júl. 27. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképpen próbáld meg. Valószínűleg tényleg tiszteletben tartja hogy te nem vagy annyira szociális, de kettesben azért csak ellesztek :)

Nővéred nyugodtan elkísérhet, ha úgy érzed szükséged van rá, ez se kellene gond legyen

2020. júl. 27. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj el. Én is elég csendes vagyok, és félni is szoktam ilyen találkozók élőtt, viszont általában mindig jól érzem magam közben, és szerintem a másik fél is:))

18L

2020. júl. 27. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, hogy a srác vezető típus, mert félénk mellé való és nem jönne ki egy ugyanolyan vezérrel, két dudás....

Szóval nyugodtan menj el, de nővért ne vigyél, max. messziről s ha baj van jelzel neki, hogy kimentsen, de szerintem kár ezen parázni, majd dumál a srác, te meg kérdezgeted és bőszen bólogatsz! :)

2020. júl. 28. 01:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

Hasonló cipőben voltam a múlt hét folyamán.

Ne parázz rá!!

Én is nagyon beszari vagyok ilyen téren. A szívem 200at pumpál mikor odaérek hozzá hogy találkozzunk.

Semmi gáz nem lesz. Majd a fiú "beszéltet".

Nálunk is ez volt. Viszont utána meg leírta nekem hogy "Nagyon nagyon jól éreztem magam ma veled"

De most nem tudunk talizni mert dolgozik. Viszont felhívooom🤗

2020. júl. 28. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindneki válaszát de nem lesz találkozó, mivel a fiú hamarosan Pestre megy, és alig lenne itthon,sőt, szinte egyáltalán.Szóval ennek sajnos lőttek.
2020. júl. 28. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Szinte egyáltalán nem*
2020. júl. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!