Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem el Barátnőmet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem el Barátnőmet születésnapján?

Figyelt kérdés

Egy kicsit elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban.

Csak 2 hete vagyunk együtt tehát még friss kapcsolat de gyakran találkozunk kb 2 naponta.

Először természetesen étteremre gondoltam valami elegánsabb hely de már külön szüleivel is meg barátnőjével is enni voltak/mennek kicsit félek hogy harmadikra unalmas lenne már ilyesmi neki.

Kint hideg van, egymáshoz most nem tudunk átmenni és átbeszéltük hogy moziban sem megy most túl jó film.

Egy jó pár órás időintervallumban gazdálkodunk és Budapest szívében de így se olyan egyértelmű számomra a döntés

Az eddigiek alapján Nagyon szeretjük egymást de összesen 10 ezer forintnál semmiképp nem költenék többet elvégre diák vagyok.

18F/17L

2022. jan. 31. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami hangulatos kávézó-sütiző hely?
2022. jan. 31. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy páros szabadulószoba? Szerintem vannak nagyon jók. Vagy amit előttem is írtak.
2022. jan. 31. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötletek köszönöm

Azóta a Tropicarium jutott eszembe és jónak is tűnik

2022. jan. 31. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A szabadulószoba jó ötlet szerintem, az tök jó csapatépítő, a tropocarium is ha erdekli az ilyesmi, de ez nem mindenkinek izgalmas, meg annyira nem is romantikus.

Vannak viszont nagyon különkeges és színvonalas kávézok ahova be lehet ülni, beszélgetni. Ilyen pl a Buble Waffle kálvin tér környékén, vagy az attimi di caffe az etele plázában.

2022. febr. 3. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyon sok jó hely van, ha szereti az állatokat akkor akár az állatos kávézók, vagy amiket előttem írtak, azok is nagyon jók!

Miket szeret? Mi az érdeklődési köre? Ha szereti a zenét, és érdekli is, akkor esertleg a Városligeti MZH-ba? Én még nem voltam, de hallottam róla jókat. Vagy ha szereti a killításokat/galériákat, akkor abból is van rengeteg.

Remélem tudtam segíteni, szép estét ^^

2022. febr. 6. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!