Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy sráccal, aztán azt írta, hogy második randin menjünk el a balatonra de csak akkor ha fizetem a tank felét. Szerintetek ez rendben van? Nem a pénz miatt,csak olyan furán jön le így nem?
#11 Egyébként majd nézesd meg a fűtésrendszert mert valószínűleg a csövek korrodáltak el, nem a kazán.
Egyébként ez egy jó szűrő. Ugyan akkor szerintem poén volt.
Jelenlegi benzinárak mellett leugrani a Balatonra egy 9 literes fogyasztású kocsival mondjuk Kecskemétről 14000 forint MINIMUM. Nem tudom hány évesek vagytok én például 20. A szintén ennyi idős barátnőm felajánlotta, hogy menjünk le hétvégén vidékre a szüleimhez az ő autójával, ne vonatozzunk. Én ekkor azt mondtam, hogy gondoljuk át, hogy a kényelmünkért megéri-e megterhelni a szülei zsebét (mert a szülei tartják fent az autót és tankolják azt még nincs igazán saját keresetünk, néha diákmelózunk de Nappali képzés mellett többet nem tudunk). Ha mégis autóval szeretne lemenni vidékre akkor állom az üzemanyagköltség felét.
Ugyan ilyen szituációban nekem is jólesne ha ő felajánlaná. Mondjuk mi a második randi óta így csináljuk.
Szóval nekem annyira nem jön le furán, inkább az a furcsa, hogy ilyen hidegben mit akartok a Balatonon? Nem lenne jobb mondjuk beülni valahova forrócsokizni?
Nem túl lovagias a 2. randin, de ilyen benzinár mellett érthető.
Sok csaj alapból természetesnek veszi, hogy a pasi fizet mindent. Piát, benzint, szállást. belépőt...
Én lovagias szoktam lenni, pl szórakozóhelyen fizetem az első 2-3 kört, de ha ezután magától nem ajánlja fel, hogy a következő kör az övé akkor szevasz van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!