Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gimnáziumban könnyebb barátnőt/barátot találni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 14:08
1/9 anonim válasza:
Házi nyúlra NEM lövünk! Amúgy jól lehet csajozni!
3/9 anonim válasza:
Nem könyebb semmivel,én csak szakgimnáziumos vagyok de semmi különbség. Szakközépbe sok a butább csaj,akiknek kevesebb az elvárása,igénye,ott könyebb.
4/9 anonim válasza:
Nekem a neten megy a legkönnyebben, suliban nem jött össze soha
5/9 anonim válasza:
Abban könnyebb, hogy sokszor tudtok találkozni, illetve elég nagy a választék. Ettől függetlenül nekem pl. egyetemen könnyebb volt.
6/9 anonim válasza:
Naná hogy könnyebb, veled egykorú, kis mázlival még jól kinéző lányok mind 1 helyen, neked csak válogatni kell. Imádtam is a sulis éveimet
7/9 A kérdező kommentje:
Általánosnál könnyebb?
2022. jan. 24. 20:44
8/9 anonim válasza:
határozottan. mondjuk attól függ, általánosba van 8 osztály, de ott már nagyobbak a generációs szakadékok is. Gimi még elmegy, van 4 évfolyam meg sok osztály, de a legnagyobb messze a szakközépbe a választék a szakmák végett. nagy számo törvénye alapján ott a legkönyebbb csajozni, nyilván ha gimi hajt csajok miatt ne legyen 1 fölös szakmád ami hirből se érdekel, csak gyors levezetés
9/9 anonim válasza:
Könnyebb jóval, ilyenkorra az emebrek az általánoshoz képest megkomolyodnak, sokkal inkább megnő az igény, hogy "komolyabb" kapcsolatot alakítsanak ki. Általános felsőben is voltak nálunk, akik mondjuk már csókolóztak, vagy "jártak" is egy ideig, de általában kifulladt egy pár hét alatt a dolog, mert nem volt valós kötődés közöttük, hanem inkább csak az, hogy kíváncsiak már arra, hogy milyen egy kapcsolat. Gimiben is még egy kicsit ilyen lesz az eleje, de szerintem 10.-re már sokat változik a helyzet.
Ott már jön az, hogy kezd kiforrni a személyisége az embereknek, és valóban el tudsz már kezdeni differenciálni, hogy ki az, akihez valóban vonzódsz, akivel kijöttök, aki valóban érdekel, mint ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!