Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha túlzottan félős a lány?
Figyelt kérdés
Megismertem egy nagyon szimpatikus lányt, viszont elég csöndes és jellemzően én írok neki. Mondta hogy ne haragudjak érte mert ő is szeretne megismerni csak nem erőssége a kommunikáció. Én sem vagyok túl beszédes de minden erőmet bevetettem, viszont az az eredmény hogy 90%-ban én írok neki. Szóval elviekben kedvel engem, és ez a személyes találkozásoknál is ezt szedtem le, de még is csak rossz érzés hogy szinte mindig én keresem őt. Meg fog ez idővel változni ha jobban megismerjük egymást, vagy sem?2022. jan. 23. 15:12
1/9 A kérdező kommentje:
17F
2022. jan. 23. 15:12
3/9 anonim válasza:
Legyél vele türelmes, nem kell semmit siettetni, aztán majd kibontakozik :)
4/9 anonim válasza:
inkább találkozz vele személyesen, lehet elején nehezen oldódik fel, de ne idegesítsd fel, hogy miért nem beszél stb.
5/9 anonim válasza:
Ha tudod, hogy félős, akkor ne áraszd el szöveggel. Egy ilyen lánynál nem a szövegelés a kulcs, hanem a bizalom. Másokkal is csöndes? Elkell fogadni, nem kell erőltetni azt, ami nem az erőssége, mert nem fogja magát jól érezni. Az ilyen emberek általában azok, akik átlátnak az "emberi hülyeségeken", ezért nem nagyon beszélnek. Legyél vele egyenes, ha érzelmed van iránta, hívd el valami csendes helyre napközbe.
6/9 anonim válasza:
Van nekem is ilyen ismerősöm, aki annyira félénk, hogy alig mer kezdeményezni. Ő kapcsolatban már bátrabb volt, szóval talán később ez a lány is megváltozik. Egyelőre legyél vele türelmes.:)
7/9 anonim válasza:
Személyes találkozást javaslom. Irogatni nem segít.
8/9 anonim válasza:
Minél előbb találkozzatok. Akkor legalább kiderül, hogy egyáltalán szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Felesleges ez a nyögvenyelős írogatás, ha nem is vagytok egymásnak szimpatikusak.
Előbb-utóbb ő is feloldódik. De ha írásban ennyire nem ír semmit, akkor szerintem inkább nem érdekled.
9/9 anonim válasza:
Az ilyen kommunikációra képtelen lány élőben személyesen sem fog egy qurva szót sem szólni.
Én dobnám a francba. Csak az energiát vesztegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!