Az gáz, ha egy lány xboxozik? Nem szeretnék túlzottan "elfiúsodni". Vannak itt olyan lányok akik szeretnek xboxozni?
Mért lenne gáz? Szórakoztat? Akkor játssz.
Ez alapból se " elfiúsodást " jelent, más országokban totál megszokott ha a lányok játszanak, csak valahogy MO maradt vissza szokás szerint.
Nem gaz sztem. En a baratommal fifazni szoktam ps3-on :) Raadasul fradista vagyok es rendornek keszulok... Sztem a 'fiussagot' ezek nem meritik ki. Legalabbis nalam. En nem vagyok fius, teljesen noies vagyok azok 'ellenere', amiket elobb irtam. Szamomra az a fius, aki ugy oltozik/viselkedik, attol, h egy lany, olyan dolgokat csinal (gondolok itt pl szorakozasra->xbox), ami altalaba a fiuk tevekenysege, abba nincs semmi, inkabb csak masabb leszel a tobbi lanytol, es nem akarsz rajuk hasonlitani :)
Lanyosabb jatekok pedig... lehet sablonos, de pl.: Sims. Inkabb lanyos jateknak gondolom, amivel sokat lehet jatszani, lefoglal stb. De pl.: amikor en regebben wii-ztem volt egy jatek, amibe kellett menni egy karakterrel es kulonbozo feladatokat kellett csinalni, epuleteket epiteni, csomo jo cucc volt benne :) Nevere sajna nem emlekszek, de nekem tetszett.
17/L
Ezek az idióta sztereotípiák...
Miért lenne kizárólag férfi szórakozás a videójáték? Miért fiúsodna el valaki attól, mert játszik?
nem gáz,én is szoktam ;)
Én Gta-zok,Assasins Screed vagy hogy kell írni xd,meg autóversenyzős valamivel játszok
14/L
Mi fiúk elég sokan az ilyen lányt hívjuk "álomlánynak", aki szeret xboxozni/psezni vagy gépen játszani a sima "lányos" dolgai mellett :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!