Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lehet hülye kérdés, de ti hívtatok már úgy lányt randira, hogy nem esett le neki. Vagy azt elutasításnak vettétek?
Normális válaszokat várok, ha hülyeséget írtam akkor is.
Emellett még az érdekelne, hogy ha tetszik egy lány, és meg akarjátok mondani neki, akkor azt hogy csináljátok? Nyíltan, vagy valami utalással.
Lány vagyok, hogy félrértés ne essék.
Őszintén szólva nem tudhatom leesik-e a másik félnek, de szerintem ha elhívsz valakit kettesben kajálni meg hasonlók azért elég valószínű hogy tudja honnan fúj a szél. Egyébként full lényegtelen, előbb utóbb nyilván rájön hogy kedveled és nem kell sok idő hozzá.
Én személy szerint simán elmondom a megfelelő szövegkörnyezetben hogy “kedvellek/szimpatikusnak tartalak”. A lényeg hogy mondd el neki de nem kell erőltetni csak lazán hozd fel neki ha aktuális.
Velem volt ilyen, de nekem sem esett le, hogy neki nem esett le.😅
"Nyíltan, vagy valami utalással?" - Én az őszinteség embere vagyok, szóval simán elmondom egy lánynak, ha bejön. Tudom, hogy mennyit érek, azaz nem esem kétségbe, ha egy csaj nem érez viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!