Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülök, hogy örülsz?
Figyelt kérdés
Írta egy srácnak a harmadik randink után, hogy haza értem és hogy örülök, hogy összejött a mai tali. Ezt válaszolta. Ez mit jelent, mert nekem elég fura válasz vagy nem tudom. Egy fiú barátom azt mondja, hogy ő is örül és nem kell ezt túlgondolni2022. jan. 7. 15:17
1/4 anonim 

válasza:

Szintén fiúként írom hogy nincs ebben semmi, én is simán mondom hogy örülök neki hogy a másik is jól érezte magát. Kb annyit jelent hogy foglalkozik veled, meg hogy te hogy érezted és ezt érezteti, nem egy olyan választ ad hogy "én is" ami meg róla szólna. Mit találsz benne furcsának?
2/4 anonim 

válasza:

Valószínűleg csak jó indulatból írta, semmi rossz nincs benne, egyszerűen örült annak, hogy jól érezted magad. Nyilván odatehette volna mögé, hogy ő is, de lehet úgy érezte a kevesebb a több.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért éreztem "furának", mert semmi visszajelzést nem adott arról, hogy ő hogyan érezte magát, igaz buliba ment utána, így is csoda, hogy hamar válaszolt.
2022. jan. 7. 18:13
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem ő is élvezte veled, különben még ennyit sem írt volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!