Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy félénk lányt?
Van egy lány akivel látásból ismerjük egymást, van egy közös ismerősünk is, akivel régen beszélőviszonyban voltam, mostmár nem.
Ez az ismerős régen említette nekem, hogy egy másik srác próbált beszélni vele, de a lány azt mondta neki hogy ismeretlenekkel nem szeretne beszélni, ami teljesen érthető.
Mit csináljak?
Szia!
Xy vagyok!
Szeretnék megismerni Téged!
Ha szeretnéd az is mondhatod, hogy látásból szoktátok látni egymást!
Kérdezd meg az ismerősöd, hogy jár-e a csaj valahova, pl.: sportegyesület...stb. Ha tudsz iratkozz, be mellé és így már nem leszel neki idegen. Egyetértek azzal, hogy köszönj neki, és legyél vele barátságos! Próbálj minnél több helyen ütközni vele, de ne éreztesd vele, hogy tetszik neked, és így talán felbátorodik és barátok lesztek, de legalábbis jó ismerősök. Aztán puhatold ki, hogy mit szeret és mit nem, és ha még mindig tetszik.... találd fel magad!
Csak úgy általánosságban:
Egy lánynak fontos, hogy:
udvarias legyél,
barátságos,
vicces,
tudjon veled beszélgetni,
LEGYÉL TISZTELETTUDÓ!!!! és éreztesd vele, hogy BECSÜLÖD!!!!
légy kitartó, és hűséges és SOHA NE HAZUDJ!!! mert azt soha nem bocsátja meg!
Ez így egy akkora hülyeség.
Ha félénk és nem veszi a lapot, hogy megszólítom, vagy lerázós, akkor nem kell. Tipikus pasis hülye mentalitás, hogy ha lerázzák, akkor csakazétis kutakodik küzd, hogyan lehetne mégis az enyém. És ösztönből megy a küzdés, görcsölés, agyalás és itt tanácskérés.
Egy nagy baromság. Tovább kell lépni, majd jön a következő és a többi. Majd az x-edik lesz a tutti, ami az első pillanattól működik, agyalás, raírjakvagyne filózás nélkül.
Na és az lesz a tutti.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!