Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Érdemes lenne egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne egy ilyen emberrel folytatni??

Figyelt kérdés
25 éves a srác,én 18. Tavaj február óta mindennap beszélek vele. Na most én nagyon sokat, szinte mindennap mondtam neki hogy találkozzunk de a munkára fogja/fogta. Most eljutottunk oda hogy megint mondta találkozunk jovoheten. Viszont fel ajánlom neki hogy pl kedden talizzunk rögtön majd meglátjuk ezt mondta. Érdemes lenne várni vagy inkább hagyjam? Tavaj december 21ken is megbeszéltük hogy találkozunk majd hétfőn vissza mondta. Előtte egy nappal. A másik dolog ami zavar hogy vagy nem is hogy zavar de furcsa hogy ő olyan településen lakik ahol rengeteg rokonom. És előre kijelentette hogy ha én ott laknék vele akkor ne legyek egy csavargó max egy hónapban 1x elmehetnék hozzájuk de ne jarkaljak. És mondtam hogy akkor anyuhoz se engednék ennyi erővel, és az volt a válasza hát oda se mindig. Érdemes lenne egy ilyen palival foglalkozni vagy hagyjam??
2022. jan. 1. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Egyértelműen nem érdekled annyira. :/

Keress mást azt ajánlom.

2022. jan. 1. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Felejts el, sokkal jobban jársz.

Ezt szerintem te is látod csak megerősítésre vársz.

Ha akarna találkozni, már könnyedén(!) megoldotta volna.

Szerintem egy pillanatnál se szánj rá több időt, ezt az egy évedet sem érdemelte volna meg.

2022. jan. 1. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem érdemes várni.

akinek bejössz, az minél hamarabb akar megismerni személyesen...

2022. jan. 1. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:

(*felajánlom)

Hagyd, nem érdemes vesződni vele. Már rég taliztatok volna, ha érdekelnéd.

2022. jan. 2. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak tárgyként tartana az otthonában, ha ez neked nem oké, akkor hagyd.
2022. jan. 2. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!