Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtem egy lánnyal,de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem egy lánnyal,de eltűnt és három héttel később megjelent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal,aranyos meg minden de szó nélkül eltűnt,hiába írtam neki hogy mi van vele,nem válaszolt.

Most viszont három hét után sűrű bocsánat kérések közepette írja hogy tanult rengeteget és emiatt vonta ki magát a forgalomból.

Nem szólt előre hogy tanulni fog,szóval fogalmam se volt róla hogy mi van vele 3 hétig.

Most meg ő érdeklődik felőlem.

Kicsit csalódtam,nem tudom hogy érdemes e ebbe még energiát belefektetni.

Szerintetek?

2021. dec. 29. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy próbát megér. Óvatosan.
2021. dec. 29. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért én is tanultam, sokszor rengeteget, egyetemista vagyok, vizsgaidőszakban durván nyomom.

De két percem mindig van, ha írni akarok valakinek.

Párkapcsolatban vagyok, barátom is egyetemista. Még soha nem szívódtunk fel hetekre a tanulás miatt. Még napokra sem. Esténként szakítottunk időt egymásra.

Ezt neked kell eldönteni. Ha úgy érzed, kezd el vele beszélgetni, majd meglátod mi lesz.

2021. dec. 29. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. És az előttem válaszoló szerintem ezért írta, hogy óvatosan.
2021. dec. 29. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem 3 hétig töcskölte valaki, aztán valamiért nem jött be.
2021. dec. 29. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Folytathatod, de semmilyen elvárásod ne legyen felé, bármikor felszívódhat megint. Próbálj vele egy randit összehozni, ha húzza a száját, kibúvókat keres, össze-vissza beszél, akkor érdemes hagyni.
2021. dec. 29. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
A biztonság kedvéért gyorsan nyomd meg, utána majd lesz valahogy!
2021. dec. 29. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Személy szerint én adnék neki még egy esélyt, de azért éreztetném vele, hogy tanulási indokkal 3 hétre felszívódni nem igazán hihető...
2021. dec. 29. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
A kemény tanulás mellett azért akad az embernek legalább 5 perce. Szerintem adj neki még egy esélyt, hiszen a megbocsátás fontos. Hogyha pedig azt érzed, hogy nem oké, akkor nyílván jobb, ha inkább hagyod.
2021. dec. 30. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!