Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan emberek akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan emberek akik interneten keresztül ismerkedtek meg a baránőjükkel? Tudnátok mesélni kicsit hogy hogyan lehet neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha fiú vagy, nagyon sokat kell írnod, amíg beakad valaki a hálóba. Légy kitartó. Nyilván kell hozzá szerencse is.
2021. aug. 7. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos én nem, de elég sok haveromnak sikerült.

Nekem a leghosszabb ismerkedésem egy fél éves volt xD Már eléggé ki voltam, végén nem lett semmi. Messze laktunk, más életszakasz stb.

2021. aug. 7. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Nő vagyok, de több párkapcsolatom is volt már netről. Kérdezhetsz, ha szeretnél.
2021. aug. 7. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
28%

Neten azért nem olyan ismerkedni mint élőben. Mármint később mikor megkérdezik, h ismertétek meg egymást elég unalmas sztori.

De én is neten ismertem meg. Szal ez is uncsi sztori.

4 hónapig beszélgettünk csak neten. Nekem közben volt más is, mármint úgy más, hogy nem párkapcsolat, de látszódott a különbség, h a másik emberkével azért személyesebb a dolog. De aztán ő vele nem jól alakult. Utána is ugyanígy jártam. Aztán valahogy eljutottunk a találkozásig és onnantól konkrétan olyanok voltunk mint egy pár.

2021. aug. 8. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!