Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Tudtok példákat mondani, hogy nektek hogyan sikerül megismerkedni egy-egy emberrel? Tehát hogyan ismerkedtek?2019. dec. 21. 01:17
1/3 anonim válasza:
Én kicsi, családias koncerten mondjuk, ahol a fellépőket is személyesen ismerjük, és szeretjük, ott oldott a hangulat, és nem játsszuk meg magunkat. Eldumálgatunk, iszunk egy sört, aztán megkeressük egymást facen, és vagy alakul vmi vagy nem :)
2/3 anonim válasza:
Beszélgettem emberekkel, csak úgy. Tetszett amit csinálnak, odamentem megdicsérni őket, aztán ők jegyeztek meg engem és köszönnek, kezdeményezik a beszélgetést.
3/3 gublug válasza:
En arc, mozgaskultura, testartas, gesztikulacio stb stb alapjan diagnosztizalok. Rossz szokas, es nem is szeretik az emberek...egyideig erdekesnek talaljak de sokan azt sem tudja merre vannak arccal.
Ugyhogy mikor odamentem egy lanyhoz akinek mindennap teljesen sotet volt a szeme alatt (es nem utestol) megkerdeztem, hogy van e vese problemaja...
O nyilvan tagadta, pedig egyertelmu!
Na, en igy ismerkedek, de sose jon ossze!
Hahahaha, nem vicc.
Ja meg gobdolatok alapjan. Az emberek szeretik ha megfogalmazom azon gondolataikat amikre csak gondolnak s megsem tudjak kimondani.
Ha o is filozofikus, elbeszelgetunk. Ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!