Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket zavarna, ha kiderülne egy lányról, (akivel ismerkedtek) hogy még előttetek kb 30 férfival lefeküdt?

Figyelt kérdés
Ráadásul idősebbekkel, 25-66 évesekkel, akikkel interneten ismerkedett meg. Ha zavarna, akkor miért? Mert tapasztaltabb Nálatok?
2019. nov. 7. 16:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%

"Mert tapasztaltabb Nálatok?"

Miért téged nem zavar, hogy 60 éves öreg f**z járkált nem csak a p*nc*jában, hanem a szájában is?

2019. nov. 7. 16:23
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
Igen zavarna, keressen egy hozzá hasonló nagyon tapasztalt férfit
2019. nov. 7. 16:54
 3/24 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ, ha egy hivatásos hölgyemény feküdt volna le velem előttem, akkor nagyon boldog vagyok, ugyanis az azt jelenti, hogy nagyon jó az ágyban. Ha viszont a friss barátnőmről derülne ki, akkor nagyon szomorú lennék, és elmennék a hivatásos hölgyhöz.
2019. nov. 7. 16:57
 4/24 anonim ***** válasza:
59%

Most milyen már?😂

Remélem elég szőrös volt a vén fingnak odalent😁

A csaj meg utána köpködte a szőtgolyókat mint egy cica😍😍

Ne már. Egy fiatal csajnak fiatal hapsija legyen már.

Érted mert ha Tom Cruise-ra gerjed egy csaj még megértem de az átlag idős hapsi nem TC.

Hanem sörhasú, rossz emésztésű, izomtalan pénzhajhász.

Ezt persze azokra értem akik fiatal csajokra gerjednek.

Fújjj🤣

2019. nov. 7. 17:03
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Itt nem a tapasztalat a lényeg. Nem kapcsolata volt, hanem lefeküdt 30 férfival, nem is válogatva a korosztályt, ami rátesz egy lapáttal. Ehhez még hozzájárul, hogy tini kategória, tehát kb max 20 lehet. Kapcsolatra éretlen, férfiakkal szemben igénytelen, bármi megteszi, csak legyen valaki. Ribinek titulálnám.
2019. nov. 7. 17:13
 6/24 anonim ***** válasza:
21%

Na a lényeg nézd meg Bruce Springsteen-t most.

70 éves, de még mindig olyan mintha 20 lenne.

Ezt persze annak köszönheti, hogy más rockstarokkal ellentétben nem züllött.

De a lényeg, hogyha nem is szexuálisan, decegy fiatl csajnak is lehet vonzó Bruce, mert nem látszik rajta a kor.

Egy csomó fiatal rajongója nincs.

Ebben még semmi nincs, én is mondom idős nőkre, hogy milyen fiatalos maga.

Mert ha egy nő hölgy marad és nem asszonyosodik el, szebb a férfi szemében.

De amikor fiatal korombeli csajokat látok elhízott, rusnya arctalan alakokkal kézenfogva, hányni tudnék.

Én olyan nővel nem kezdenék akinek nem kell a férfi, hanem jó a disznó is.

2019. nov. 7. 17:15
 7/24 anonim ***** válasza:
22%

Meg egy nőnek legyen igénye.

Nivója.

Ne olcsósodjon el. Uralja a testét és csapja bokaszáron az ilyet.

Ezért nekünk meg már nem marad nő. Mert zsebre veszik meg ő

ket kantárgatyás lúzerek.

24 éves vagyok, 2 ex osztálytársamról is tudok akik a kényelmes kocsiért elmentek pelenkamosónak.

Biztos marha izgalmas lehet nekik ám. Az egyik csaj valami politikust fogott ki. Együtt járnak kenyéravatásra.

Nem ám moziba, az avas kenyér most a kelendő, meg az olyan hapsi aki látja a temetőt mint a születő gyereket.

Mert a legyet is bekapta az egyik.

A másik meg cipeli jobbra balra kövér adoniszt, hol a gerincműtét, hol a szívritmus zavar.

Szőke, de nem ez az ok, mert szeretem a szösziket.

Az a baj, hogy az én csajom kéne legyen az ilyen.

2019. nov. 7. 17:28
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

"Mert ha egy nő hölgy marad és nem asszonyosodik el, szebb a férfi szemében.

De amikor fiatal korombeli csajokat látok elhízott, rusnya arctalan alakokkal kézenfogva, hányni tudnék.

Én olyan nővel nem kezdenék akinek nem kell a férfi, hanem jó a disznó is."

Látszik, hogy fiatal vagy, ha így vélekedsz és csak a külsőre adsz. Ezzel magadat írtad le, a valóság viszont messze áll a te álláspontodtól.

2019. nov. 7. 17:28
 9/24 anonim válasza:
16%
Engem nem zavarna ha minden más rendben van.
2019. nov. 7. 17:40
 10/24 anonim ***** válasza:
67%

Engem zavarna a 30 akkor is, ha az összes korabeli srác. Nem azért mert tapasztaltabb így nálam hanem azért mert, ha 30 másik ember is megszerezte előttem akkor már nem érezném őt sem különlegesnek és magamat sem, hogy velem lehet.

(amúgy, ha te voltál a 30db pasival pl. átlagolva 3x akkor szexeltél 90 alkalommal én pedig voltam a 4 hosszú távú kapcsolatomban lefele kerekítve szexeltem minimum 400 alkalommal akkor ki a tapasztaltabb ?)

2019. nov. 7. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!