Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket zavarna, ha kiderülne egy lányról, (akivel ismerkedtek) hogy még előttetek kb 30 férfival lefeküdt?
Figyelt kérdés
Ráadásul idősebbekkel, 25-66 évesekkel, akikkel interneten ismerkedett meg. Ha zavarna, akkor miért? Mert tapasztaltabb Nálatok?2019. nov. 7. 16:20
11/24 A kérdező kommentje:
10# Nem a szex mennyisége számít, hanem a partnerek mennyisége, minősége. És nem Ők szereztek meg engem, hanem én írtam rájuk, én szedtem fel Őket.
2019. nov. 7. 20:50
12/24 anonim válasza:
Könnyűvérűt könnyű felszedni, pláne, ha tálcán kínálja magát.
"És nem Ők szereztek meg engem, hanem én írtam rájuk, én szedtem fel Őket."
Ebből szűrd le azt, hogy csak ürítő lyuknak vagy jó, de még igényled is, hogy csak az legyél. Ez csak számodra kínos és gusztustalan, nem a 30 férfi számára. Vén kecske is megnyalná a sót, nade hogy egy kis tini ennyire naív és igénytelen legyen...😂 Erre mondják, hogy a fél falu végig ment rajtad. Hát ha téged ez büszkeséggel tölt el...😂😂😂
13/24 anonim válasza:
Jártatok már az Aggteleki csepkőbarlangban? Attól hogy előttetek jártak már ott ezren 10000 attól nem lett rosszab😂
Viccet félretéve NEM
14/24 A kérdező kommentje:
12# Nem vagyok igénytelen attól, hogy nem fogom vissza magamat azért, hogy Neked “megfeleljek.” Arról meg ne is beszéljünk, hogy naiv is vagyok. Ha már ilyen szóval/szavakkal dobálózol, legalább tudnád helyesen leírni... Mindegy is, kár beléd a szó.
2019. nov. 8. 01:45
15/24 anonim válasza:
Nekem aztán ne felelj meg, mert nő vagyok. Szimplán fogod fel, hogy őszintén leírtam, hogy mi vagy. 😉
16/24 A kérdező kommentje:
15# Mert Te aztán sokat tudsz rólam.
2019. nov. 8. 02:01
17/24 anonim válasza:
Feltettél egy kérdést, én csak leírtam, hogy nem túl nagy büszkeség (szégyen) ha 30 férfi megmártózott benned. Nem ismerlek, de sokat sejtet a szám és ezt a fiúk is fogják érzékeltetni, akiknél próbálkoznál komolyabban. Puffoghatsz, de attól még a szitu nem változik, senki nem fog dícsérni, hogy igen, jól csinálod, és ez nem véletlen. Ideje lenne elgondolkoznod.
18/24 A kérdező kommentje:
17# Ez nem puffogás. Ráadásul pasiknak szólt a kérdés, nem egy fapinának, aki gyűlöli a szexet, meg azt a személyt is, aki viszont szereti...
2019. nov. 8. 02:12
19/24 anonim válasza:
Tudod, ez az egész a pszichológiára épül. Azért csinálod ezt, mert hiányzik az életedből a szeretet és az elfogadás. Valószínűleg apáddal vannak problémák, de úgysem vallod be. Azért szólsz be nekem, mert így próbálsz védekezni, hárítani. Felesleges a próbálkozás, a hárítás és a köpködés. Ez egyértelmű, bármi sértőt is írsz ezután. Gondolkozz el, mert te fogod megszívni. Okkal tetted fel a kérdést, te sem vagy rá büszke a szíved mélyén! Amúgy 26 vagyok, ne öregíts. 😉
20/24 A kérdező kommentje:
19# Nem szeretem az okoskodó embereket, akik találgatnak. Nem leszel ettől jobb. Én itt le is zárom a témát.
2019. nov. 8. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!