Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már fél éve tetszik, barátok vagyunk de tudom hogy foglalt. Múlthéten volt egy buli ahol kikezdett velem (mindketten egy picit ittunk csak) de megmondtam neki hogy amíg van valakije addig nem. Azóta nem akar beszélni velem és hiányzik. Jobb lett volna belemenni?

2021. dec. 26. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem helyesen cselekedtél. Amíg egy másik kapcsolatban van, addig ne akarjon semmit se tőled, se bárki mástól. Te jól tetted, hogy nem váltál azzá, akivel megcsalta a jelenlegi párját a csaj. Viszont ha ilyen könnyedén képes lett volna megcsalni őt, akkor legyél óvatos, mert benne van a pakliban, hogy téged is megcsalhat, miután összejöttök. Ha pedig emiatt nem keres már többé, akkor még jobb is, hogy ennek itt vége lett, hidd el, ő nem ér annyit, hogy szenvedj miatta.
2021. dec. 26. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ég a képe a visszautasítástól és sz-rik hogy lebukik, azért nem beszél veled. A lány komolytalan, aki így viselkedik abban mi hiányzik?

Az örömtől sírj, hogy nem neked kell szenvedned vele. Nem te vagy az első, akire rámászott, megcsalta már párszor a paliját. Jó annak a baleknak szerinted, akinek a csaját mások f-rkalják?

2021. dec. 26. 03:53
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon jól cselekedtél. Ha valóban tetszel neki, akkor keresni fog, hidd el.:)
2021. dec. 26. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Most akkor a csajt akarod, vagy pedig azt, hogy ne legyen senkivel ?

Mert a kérdéseddel igazából rámutatsz arra, hogy nem tudod magad sem mit akarsz.

Mivel kipakoltad neki azt a kártyát, hogy addig semmi sem lehet míg kapcsolatban van, akkor most már tartsd magad a kijelentésedhez, mert ha beköpöd neki, hogy nem gondoltad komolyan, akkor magadból csinálsz bohócot.

2021. dec. 26. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Hidd el, nagyon szar dolog foglalt csajba beleszeretni.
2021. dec. 26. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
…és a Kérdező többet nem kereste a csajt, elfelejtette és élt mindenki boldogan tovább. Itt a mese vége, Gyerekek, jó éjszakát!
2022. febr. 27. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!