Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon mit akar? Nagyon nagy hülyeséget csináltam?
Az a helyzet hogy van egy srác akit hamarosan 17 éve ismerek. Egy bölcsibe, oviba és általánosba jártunk. Mindig ő volt kisebb koromban A FIÚ az életemben és mikor 9.be mentem nagyon hiányozni kezdett hogy nem látom minden nap, de hétvégente találkoztunk. Rájöttem hogy beleszerettem, de ő elég jatározottan a tudtomra adta hogy ő nem, mindig volt barátnője akikkel tényleg össze illett de akkor is fájt. Én is próbáltam túllépni 2 kapcsolatom is volt, de mindig őt kerestem a srácokban, az anya jegyet a szeme alatt, az aránytalanul nagy kezét, a nevetését, egyszóval mindent. Mind két kapcsolatom ezért ment tönkre, mert a srácok rájöttek hogy nem ők kellenek nekem. Tegnap este náluk voltam (a régóta ismert fiúnál) megünnepeltük hagy lettetük a nyelvvizsgát és hasonlókat. Csak ketten voltunk és ittunk egy keveset majd leültünk és néztük ami a tévében van, nyilván romantikus film volt (mi más?) elszomorodtam és rádőltem majd ő elkezdte simogatni a,hátam és kérdezte hogy mi a baj. És akkor elsírtam magam és minimum fél óráig dőlt belőlem a szó minden gondommal bajommal. Majd arcon puszilt azt mondta majd megbeszéljük de most mennem kell (nekem). Mennyire vagyok gáz? Most mit akarhat?
Hamarosan 18/L
Mit? Nem csinált semmit a leírás alapján.
Megvigasztalt, ahogy minden normális ember tette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!