Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Valójában mit akar a lány tőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mit akar a lány tőlem?

Figyelt kérdés

Ráírtam instan egy lányra.(mindketten 19 éves egyetemisták vagyunk) Beszélgettünk,majd megkérdeztem,hogy lenne-e kedve találkozni és inni egy kávét? Eljött és tök jót beszélgettünk, aztán elmentem még aznap este vele és a barátnőivel egy bulizóhelyre,ahol mindketten ittunk,tancoltunk majd smaroltunk egy csomót. Aztán abban maradtunk,hogy a következő bulin a hétvégén osszefutunk . Na hát így is lett.. szintén smarolgatas, tánc abban a buliban is, és úgy alakult,hogy ott aludtam nála és lefeküdtünk.

Másnap beszéltem vele és írta,hogy nagyon kedvel, és vonzónak talál és loghatunk együtt de nem akar egy darabig komoly kapcsolatot senkivel mert nemrég ért véget neki az előző illetve az első éve az egyetemen, új városban, új környezetben és erre kell fordítania az energiáját. Mondtam neki,hogy ennyi után nyilván én sem gondolkodtam még komoly kapcsolatban, Viszont szívesen megismerném jobban,illetve beszélgetélnék vele többet,mivel a két buli alatt nem kimondottan az ismerkedésé volt a főszerep,csak élveztük egymás társaságát.Illetve mondtam neki hogy semmi elköteleződés nem jár ezzel, csak talizunk aztán ahogy alakul....

Aztán végül tegnap előtt találkoztunk,nagyon jót beszélgettünk,mely, elvont dolgokról is,sokat nevettunk, láttam rajta hogy ő is jól érzi magát. A randi végén amikor poénból megemlitettem neki hogy kicsit felcseréltük az ismerkedés lépéseit,akkor mondta,hogy ebben az évben ő nem akar senkivel komoly kapcsolatot, én pedig őszintén elmondtam neki hogy nem tudnék rá csak barátként tekinteni,mert ahhoz már túlságosan megkedveltem. Szóval találkozzunk még,de ne barátként,hanem ismerkedő fázisban de nincs semmi elköteleződés,ne feszüljünk rá és meglátjuk hogy alakul . Azt mondta erre,hogy átkell,hogy gondolja a dolgokat, mert kedvel ő is nagyon,szoval adjak neki egy kis időt amíg gondolkodik.

2021. nov. 13. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát érthetően elmondta szerintem. Szimpatikus vagy neki, vonzódik hozzád, megvan a kémia, de nen akar kimondott kötöttségeket, élni akar egy kicsit az előző kapcsolatból kilépve.

Ne ostromold, mert le fog koptatni, ha túl rámenős vagy. Tényleg csak találkozgassatok, aztán valóban, majd lesz, ami lesz. :)

2021. nov. 13. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki időt.

De később ez biztosan komoly lesz.

Sok sikert!

2021. nov. 13. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
Fúú, én ki vagyok az ilyesfajta sz**akodásoktól. Kislány még, az ilyenekkel később is csak a probléma van.
2021. nov. 13. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szeritnem a kis puncija már beléd szeretett és egy utódot akar nemzeni
2021. nov. 13. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Mit nem lehet ezen érteni?
2021. nov. 13. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarja, hogy legyen mellette egy srác, akivel jól tudja magát érezni, de egyelőre nem akar elköteleződni.
2021. nov. 13. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak élvezni a társaságod kötöttségek nélkül. Ennyi. Ez nem olyan bonyolult, pláne úgy hogy meg is mondta.
2021. nov. 13. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Mondta, hogy időt akar, akkor bizonyára ez azt jelenti, hogy időt akar. Persze az is lehet, hogy csak időt akar.
2021. nov. 17. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!