Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutatja úgy a lány, hogy nincs barátja, ha valójában van?
Ismerek egy lányt, akivel érdeklődünk egymás iránt, de február környékén összejött egy sráccal. Azóta is ugyanúgy beszélünk, de nyilván nem csinálok semmi olyat, ami aláásná a kapcsolatukat. Viszont az az érdekes, hogy nekem sosem beszélt a barátjáról. Nem is említette, hogy van neki, amikor pedig ő is és a srác is ott volt, semmilyen testi kontaktust nem csináltak (előttem). Sőt, egy mélyebb beszélgetés során azt is elhintette, hogy már szakítottak, pedig egyéb barátaitól tudom, hogy nem így van. Vajon miért csinálhatja ezt?
Ő 16L, én 17F
Jajjj nehogy azt hidd hogy azért mert össze akar jönni veled. Pont ellenkezőleg, barátként tekint rád, tudja hogy szerelmes vagy belé csak nem akar megbántani, odafigyel az érzéseidre, azért nem nyalják-falják egymást elötted.
Az hogy a palijával 2 naponta szakítanak az teljesen normális tinikorban.
Üdv a friendzone-ban!
#1 Pont az az érdekes, hogy én semmi olyan jelet nem adtam neki (de még a közös barátainknak sem), amiből rájöhetett volna. Nem is vagyok szerelmes belé, csak nem utasítanám vissza, ha bepróbálkozna.
"Az hogy a palijával 2 naponta szakítanak az teljesen normális tinikorban." - Ki írt ilyet, hogy 2 naponta szakítanak?
az, hogy nem adsz jelet egy lánynak, még nem jelenti azt, hogy ő nem veszi észre rögtön, hogy tetszik neked. a lányok legtöbbször gyorsan levágják, hogy mi a helyzet, maximum hülyének tettetik magukat, hogy ne legyen kínos a szituáció.
valószínűleg nem akart megbántani, a sráccal pedig éppen kialakulóban volt neki valami, ezért hirtelen arra fogta, hogy kapcsolatban van.
azt, hogy előtted nem alakítottak ki testi kontaktust, csak értékeld. lehet, hogy azért tették, hogy ne hozzanak vele téged zavarba, vagy abban a pillanatban nem voltak a legjobban. a párkapcsolatoknak (főleg ebben a korban) sok mélypontja van. ha éppen azt mondta, hogy szakítottak (de amúgy nem), akkor éppen egy ilyen mélypontban lehettek. lehet, hogy a srácra megsértődött, aztán a haragját így adta ki magából. de rengeteg magyarázata lehet még.
ha tetszenél neki, már megtalálta volna a módját annak, hogy jelezze ezt valahogyan feléd.
18l
#3 Na akkor csak nem írtam neki hülyeséget, 10 évvel vagyok idősebb nálad de azért ezek a dolgok akkorát nem változtak.
Legalább nem magától kell majd rájönnie sok-sok csalódás után
2 lehetőség van:
-Nem olyan komoly az a kapcsolat, és egyszerre két (vagy több, ki tudja) vasat tart a tűzben.
-Szimplán csak nem akart megbántani, és az orrod alá dörgölni a kapcsolatát.
Egyik sem valami jó rád nézve, sajnálom:/
Köszönöm a válaszokat!
Többet félreértettek valamit. Nem azt mondta nekem, hogy mélyebb ponton van a kapcsolatuk, hanem hogy már pár hónapja teljesen véget ért. Végülis elismerte, hogy együtt volt a sráccal, de gyorsan "korrigált", hogy már szakítottak, ami nem igaz.
Ami még fura (a mai világot tekintve), hogy se instagramon, se facebookon, sehol sincs semmi jele annak, hogy ők valaha is együtt lettek volna. Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy nem büszke a kapcsolatára, de talán rosszul gondolom. Nagyon titkolózó, ha erre terelődik a szó...
(Egy bónusz opció még lehetséges: A közös barát továbbított fals infót, viszont értelmes magyarázatot nem találnék rá, hogy miért tett volna ilyet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!