Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel szeretjük egymást, volt már randi is. Nagyon udvarias, ha kell megvéd, aggódik értem, érdekli, hogy ki van velem. Szóval nagyon igyekszik. De ha találkozni szeretnék, mindig nekem kell kérdeznem, persze nagyon örül neki, de valahogy úgy érzem, hogy nekem kell utána járnom, mert nem mer ő kezdeményezni. Lehetséges, hogy nem akar nagyon nyomulósnak tűnni. Hogyan lehetne ezt megoldani, hogy ne érezze magát rosszul, vagy ilyesmi, és merjen ő kezdeményezni?

2021. nov. 7. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
13%

Beszélj vele, hogy neked is szükséged lenne arra hogy ő keressen és ajánljon programokat, ne mindig csak te kérdezd. Szeretnéd ha kezdeményezne és elhívna találkákra ő is. Ennek elégnek kéne lennie.

A pitbullos viselkedése viszont nem valami pozitív, egy idő után a fejedre fog nőni. Talán jobb lenne még most leállítani azt is és nem engedni hogy ennyire faggasson, pórázon tartson és védelmezzen, mintha a kölyke lennél. Persze te tudod mit akarsz, csak ez csúnya irányba is elmehet.

2021. nov. 7. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Lehetséges. Szerintem kérdezz rá ugyanígy,ahogy leírtad.

Mondd el neki is mennyire jól esik,hogy törődik veled,de néha úgy érzed,hogy neked kell kezdeményezned.

2021. nov. 7. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 1-es valamit félreértettél. A megvédet úgy értettem, hogy amikor a gyökér osztálytársai véletlenül majdnem leütöttek verekedés közben, akkor szólt nekik, hogy hagyják abba. Azt, hogy aggódik értem, azt úgy értem, hogy ha este egyedül megyek haza, akkor a buszig felajánlja, hogy elkísér. Nem tart pórázon, nem parancsolgat nekem, mindig megkérdezi, hogy én mit szeretnék.
2021. nov. 7. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Amikor meghívásról van szó, odaszólhatsz neki valami olyasmit, hogy "amúgy te is elhívhatnál már valahová:D". Ebbből talán érteni fogja.
2021. nov. 7. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Beszéltem vele, ma egyetem után elmentünk együtt, ő hívott el engem.
2021. nov. 9. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
De jó neked!
2021. nov. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!