Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elso talin nem baj ha 5orat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso talin nem baj ha 5orat leszunk egyutt? Mert a igy tudjuk megoldani a buszokat.

Figyelt kérdés

Szerintetek az nem tul hosszu? :D

Fiu vagyok

2018. júl. 14. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy épp milyen az az 5 óra. Ha nem szóltok egymáshoz és szorongtok, akkor nagyon hosszú lesz. Ellenben ha hamar "összemelegedtek", akkor még talán rövidnek is érzitek majd. Én valamit beszerveznék, ami tart másfél-két órát.
2018. júl. 14. 15:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Bar megis megtudjuk oldani h másfel orat legyunk.. De az lehet tul rovid :D
2018. júl. 14. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, inkább legyen hosszabb, és szervezzetek valami programot.
2018. júl. 14. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj. Jobban megismeritek egymást.
2018. júl. 14. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5 óra nem annyira hosszú, ha megtaláljátok a közös hangot. Hidd el, hogy nagyon hamar el tud telni, ha van téma, és nem unjátok egymást. Velem volt már olyan, hogy egy régi ismerősömmel szerveztem egy találkát, ami négy óráig tartott, mégis olyan volt, mintha csak 1 óra telt volna el. (És ez még csak nem is randi volt.) Gyorsan repül az idő, ha élvezitek egymás társaságát, ettől ne félj, bár már látom, hogy nincs jelentősége a válaszomnak, mert találtatok megoldást. :D
2018. júl. 14. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!.. Igen jobban megneztuk a buszokat,es durvan 2orat leszunk ami elsonek sztm eleg.. :)
2018. júl. 14. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szimpi a lány élőben, akkor 5 perc is 5 napnak tűnik, ha összemelegedtek, akkor 5 óra is 5 percnek tűnik. Szóval nem lehet így kijelenteni, hogy hosszú. Az a 2 óra bármelyik esetben megfelelő lehet.
2018. júl. 14. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Életem első randija délután kettőtől este 9-ig tartott, úgy összemelegedtünk, hogy nem volt kedvünk haza buszozni.

Szerintem tökéletes.

2018. júl. 18. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!