Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk megoldani?
Hali
Van egy lány, aki korrepetálna föciből, viszont az egyik barátnőjével alakult anno, viszont nem lett belőle semmi. De még ezek után is féltékenykedne, hogy én az ő barátnőjére hajtanék. Jó oké, szimpatikus a lány, megismerném, pedig csak korrepetálna "az elején".
Szerintem ne érdekeljen a barátnője.
Nem vagytok együtt úgyhogy ne is foglalkozz vele.
Nem is értem, ha valaki nincs együtt a másikkal mégis minek féltékenykedni?
Téged meg miért érdekel az hogy a kis barátnő mit gondol?
Szarjátok le, és csináljátok azt amit akartok.
Ja jó, akkor jól gondoltam.
Hát szerintem amit nem tud nem fáj neki, meg hát azért egy korrepetálás nem egy párkapcsolat.
Meg amúgy most nem azért, de mi köze van hozzá a másik csajnak? Értem én hogy ők barátnők meg minden, de akkor is...
Ne feszélyezd magad.
Tedd, ahogy jónak látod. Ha a lány szakított veled (és a korrepetálásra járó lánnyal komolyabbra fordulna a helyzet), akkor bizonyára elmondja a lánynak, hogy miért szakított veled. Aztán az új lány eldönti, hogy mit akar tenni.
Ha Te szakítottál, akkor is elmondja rólad amit gondol (alighanem gyalázni fog), de alkalom adtán szóba jöhet a másik lány és megemlítheted az okát a szakításnak. Ismét az új lány dönt, talán még annak dacára is, ha közük a barátnői viszony megszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!