Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Általánosságban a fiúknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosságban a fiúknak előny ha egy lányt érdekel, vagy valamennyire benne van a műszaki dolgokban?

Figyelt kérdés
Gondolva itt főként az autók, motorok ismeretére, szeretetére.

2021. okt. 31. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor előny, ha a fiút is érdeklik az ilyen dolgok. Ellenkező esetben vagy semleges, vagy negatív.
2021. okt. 31. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekem pl igen, enyhén autób*uzi vagyok
2021. okt. 31. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, max. ha a fiú is nagyon oda van értük.
2021. okt. 31. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen férfifüggő. Az én párom pl kifejezetten rossz hatással van bármire, amiben elektronosság van. Ettől függetlenül szeretem :)
2021. nov. 1. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én autószerelőnek tanulok de nálam semleges
2021. nov. 1. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Kevés fiúnál lenen hátrányod emiatt.
2021. nov. 1. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szimpi ha plázacica helyett inkább a vagányabb dolgokat szereti. Mondjuk azokat a lányokat nembirom akik jajj de imádják az autókat, 18 évesek elmúltak de vezetni nem tudnak, autójuk nincs csak az anyós ülést szeretik melegíteni. Most valakit vagy érdekel vagy nem :D. Amugy a motoros lányokat imádom, régen nagyszámnak tartottam mikor barinőm motorozott. Bár mostanába csak autózok, nyáron visszaülök a nyeregbe.
2021. nov. 2. 01:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam (és szerintem a legtöbb fiúnál) előny lehet, ha értesz műszaki dolgokhoz. Ez alatt nem csak az autókat értem, hanem mondjuk barkács dolgok, szerelések, szerszámok tudása, műszaki berendezések működése stb. Én ilyen szempontból elég nehéz eset vagyok, ugyanis szeretek barkácsolni, szerelni és F1 b#zi vagyok, aminek a műszaki oldalát/ fizikáját imádom és szeretek róla beszélni, néha sajnos túlzásba is viszem :D
2021. nov. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!