Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin kellene kialakuljanak érzések?

Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal, 3x talàlkoztunk eddig. Nagyon jól kijövünk, könnyen elbeszélgetünk órákon át. Viszont nem érzek iránta semmit. De felőle se látok érzéseket. Pedig màr tevezgettünk későbbre , majd megyünk ide meg oda, ami nem abszurd, jól kijövünk. De mi ez akkor most? Egy nagyon lassan induló kapcsolat? Vagy ebből sose lesz az? Mindketten 17 évesek vagyunk, nekem még nem volt kapcsolatom, ő egy éve szingli.

2021. okt. 14. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Az elsőn.
2021. okt. 14. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát,barátok még lehettek ettől függetlenül.

Ha össze jártok továbbra is mint ismerősök előbb vagy utóbb kialakulhat valami.Vagy nem,változó.

2021. okt. 14. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Hát, mi az elso randin egymásba zugtunk, csók, tapi, stb. Szerintem smit leirtál az nem randizás, hanem valami görcsös lógás.
2021. okt. 14. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Lehet belőle valami, de valamikor egyszerűen nincs meg két ember között a szikra, én egy nagyon szép lánnyal voltam így...hiába nézett ki jól, belőlem semmit nem váltott ki, szóval nem lett belőle semmi. Pedig sokkal "rondább" csajokkal is voltam már.
2021. okt. 14. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne görcsös? Kapcsolatnak indult, legrosszabb esetben barátság lesz belőle
2021. okt. 14. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Jó, ha valamilyen érzelem a randik előtt is van már, mert úgy sokkal másabb az egész. Viszont ha egy-két randi után sincs sok érzelem, akkor lehet megmaradtok barátoknak.:)
2021. okt. 14. 20:44
 7/10 anonim válasza:
26%

Én például csak akkor tudok valakibe beleszeretni, ha már van valami előzetes, pozitív kapcsolatom az illetővel. Másképp nehéz elkötelezni magam. Lehet hogy neked is hasonlóan működnek az érzelmeid.

Lehet megmaradtok barátnak, de az is lehet, hogy még pár randi után komolyabban megismeritek egymást és jön a szikra

2021. okt. 15. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Számszerűen nem lehet megmondani, hogy hányadik randin jön ez elő.

Beszélgessetek, találkozzatok, de minek mindez, ha sem Te, sem ő nem táplál érzelmeket a másik felé? Másrészt, ha találkozgattok, bármi kialakulhat...

2021. okt. 15. 15:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Keresi a társaságom, mindig írta, hogy jól érezte magát, viszont nem próbált meg lépni. Szóval lehet érez, csak nem mutatta ki ezt “testileg”
2021. okt. 15. 21:26
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Nincsen pontos szám erre. Van, ahol egyből jön, másnál később. Mi lett veletek az elmúlt egy évben?
2022. dec. 17. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!