Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lenne így esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne így esélyem?

Figyelt kérdés

A lányok velemenyére lennék kiváncsi:)

Igaziból szeretnek az emberek, meg azt mondják kedves és vicces vagyok, de nem vagyok az a rossz fiú, nem beszélek sokat, nem szoktam kiabálni, hanem inkább csak úgy csendben elvagyok.

Kinézet alapján meg teljesen átlagosnak érzem magam.

Mit gondoltok ezek alapján lenne esélyem egy jó lánynál?

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2021. szept. 29. 22:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi, igaziból semmin nem változtatnék a külsőmön, szerintem belül van valami baj. De nem hinném, hogy annyira vészes lenne, hogy szakemberre lenne igény.

A másik, hogy annyira nem is hiszek a pszihológusokban, semmi bajom nincs velük, csak nem gondolom, hogy hatásos lenne, ha nem hiszek benne.

2021. szept. 30. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!