Mérlegképes könyvelői végzettséggel és 3 nyelvtudással, de gyakorlat nélkül milyen esélyem lesz/lenne a munkaerőpiacon?
Nézegettem az álláshirdetéseket és több helyen is láttam, hogy elvárásként a végzettséget nézve azt írták, hogy felsőfokú végzettség vagy mérlegképes könyvelői képesítés.
Ezek szerint akkor ez az utóbbi van olyan versenyképes, mint egy diploma?
A három nyelvtudást meg úgy értem, hogy pl.: 1 felsőfokú és két közép, melyből az egyik egy ritkábban használt nyelv.
Mit gondoltok így az esélyekről?
A mérlegképes nem rossz, de gyakorlat nélkül ne remélj sokat.
Versenyszférában junior manager-ként, gyakorlat nélkül nagyjából bruttó 180.000-200.000Ft/hó fizetésre számíthatsz.
Ha van egy közgáz diplomád, akkor sem jobb a helyzet.
4-5 év munka után, ha jól teljesítesz és sokat tanulsz közben már lehet jó fizud.
Regisztrációd megvan már? Anélkül semmit nem ér a végzettséged.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
10:03 Még nem végeztem el a mérlegképest csak gondolkozom rajta, hogy talán jó ötlet lenne. És azért kérdezem, hogy megéri-e, mert egyrészt nem könnyű megcsinálni, másrészt meg nem két forintba kerül a tanfolyam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!