Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lenne így esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne így esélyem?

Figyelt kérdés

A lányok velemenyére lennék kiváncsi:)

Igaziból szeretnek az emberek, meg azt mondják kedves és vicces vagyok, de nem vagyok az a rossz fiú, nem beszélek sokat, nem szoktam kiabálni, hanem inkább csak úgy csendben elvagyok.

Kinézet alapján meg teljesen átlagosnak érzem magam.

Mit gondoltok ezek alapján lenne esélyem egy jó lánynál?

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2021. szept. 29. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nagyon nehéz megmondani. Felhoztál két olyan jó tulajdonságot, ami valamilyen szinten minden emberben megvan, rossz tulajdonságokat egyáltalán nem írtál, és jóból is -ahogy az előbb írtam- csak keveset és a legközhelyesebbeket. Egyébként nem ezen dől el, ha magabiztos vagy, adsz a külsődre belsődre és jó a kisugárzásod akkor nagyon könnyen megnyersz bármilyen lányt.
2021. szept. 29. 22:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj nem vagyok elég magabiztos
2021. szept. 29. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbálj meg ezen változtatni. Mit gondolsz, miért nem vagy elég magabiztos?
2021. szept. 29. 22:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Nemtudom sajnos, ahogy azt se, hogy hogyan változtassak rajta.

Régebben magabiztosabb voltam, de az e

Évek alatt ez változott.

A barátaimmal jól elvagyok, csak az ismerkedős rész megy nehezen.

2021. szept. 29. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell "rosszfiúnak" lenni, hogy kedveljenek a lányok, ez nettó hülyeség. Viszont önbizalom nélkül nem fog menni. Semmi nem jelent gondok azok közül, amiket leírtál, egyedül egy kicsivel több önbizalom kéne.:)
2021. szept. 30. 07:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít neked "jó lánynak " ?
2021. szept. 30. 10:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Nekem az a jó lány aki kedves, vicces, szeret és jól is néz ki.

Hogy szerezzek önbizalmat?

2021. szept. 30. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Vegyél erőt magadon, kezdj el valakivel ismerkedni és előbb-utóbb jön majd az igazi. Van esélyed!
2021. szept. 30. 19:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2021. szept. 30. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7 ez nem ilyen egyszerű, nem tudjuk megmondani pikk-pakk, hogy hogyan legyen önbizalmad. Ezt csak te tudod, ha van valami mondjuk a kinézetedben, ami zavar téged, akkor azon változtass. Ha lelki eredetű a dolog akkor meglátogathatsz egy pszichológust akár, de ez csak ilyen végső megoldás ha tényleg komoly a probléma, minden hülyeségért nem kell szakemberhez járkálni:)
2021. szept. 30. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!