Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt az első randiélmén...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első randiélményetek? Hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
Érdekel, mert én még sosem randiztam :/

2021. szept. 27. 21:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A neten megismertem egy srácot, vele volt a legelső randim. Ez pont a vírus kezdetekor volt és minden be volt zárva, ezért csak sétálgattunk és beszélgettünk. Életem első csókja is akkor történt. Nekem egy szép emlék azóta is, annak ellenére, hogy utána nem jött össze a dolog. 16 voltam akkor.
2021. szept. 27. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam és egy presszóban láttuk meg egymást (billiárdozott egy haverjával, én meg barátnőm pedig vártuk, hogy befejezzék és mi is billiárdozhassunk). Másnap bejelölt facebookon és elkezdtünk beszélgetni, majd megbeszéltünk egy sétát - ő hozta a kutyusát és pár órát sétálgattunk. Viszont béna volt kissé, valamiért az istenért sem tudtunk beszélgetni, voltak kínos csendek. Többet nem randiztunk, egy keveset beszéltünk még, de ennyi. Volt még vagy 2-3 srác akikkel randizgattam, velük már tudtam beszélgetni is - volt akivel biliárdoztunk, de legtöbbször sétáltunk - a városunkban nincs mozi sem, szóval sok lehetőség nem volt. Majdnem 16-ot töltöttem, mikor egy baráti társasággal elmentem bulizni és abból a társaságból jöttem össze aznap este a még most is párommal, akivel már 10 éve együtt vagyunk és már 4 éve összeköltöztünk :)
2021. szept. 27. 22:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is neten keresztül ismertem meg egy lányt, vele történt az első randim. Pusziig jutottunk, más nem volt, végül nem is jöttünk össze, de azóta is jóban vagyunk.:)
2021. szept. 27. 22:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
*ja és 17 voltam.
2021. szept. 27. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
15 éves voltam, strandon ismerkedzúnk meg a sráccal, másnap randiztunk :) Izgultam, de nem volt annyira idegen a helyzet, mint vártam. Egy hónapig voltunk együtt, csóknál több nem történt.
2021. szept. 27. 22:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Még csak SMS volt akkor úgy hívtam el egy lányt :d vittem virágot is, és fogta magát elsétált mellettem direkt, így hát fogtam a virágot, kib.ztam az első kukába és haza jöttem. Ez általánosba volt...azóta soha többet nem vettem virágot csajnak.
2021. szept. 27. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

#6!

Randira hülyeség vinni virágot, mindig csak vigyázni kell rá. Ha elveszíti a lány, akkor csak haragudni fogsz rá.

Az első barátnőmmel úgy jöttük össze, hogy nem is randiztuk. Vagyis nem lehet megmondani, hogy mi volt az, amit már randinak nevezhetünk. mire kimondtuk, hogy többet akarunk egymástól, már túl voltunk egy csomó közös programon. Olyanokon is, amikor kettesben mentünk el valahová.

Utána talán egy netes ismerkedés volt. A randiből szinte semmire sem emlékszem. (Nagyon régen volt.) Csak annyira, hogy megláttam és nem volt szimpatikus. De egyszer még találkoztunk, elhívott valamilyen diszkóba, ahogy nagyon kellemetlenül éreztem magam. Csak ez az érzés maradt meg. Azt sem tudom, hogy beszéltem-e a lánnyal ott.

2021. szept. 28. 01:35
 8/14 anonim válasza:
100%

15 éves fiú voltam, elhívtam egy évfolyamtárs csajt randira. Előtte már beszélgettünk Messengeren meg élőben is, egész jól elvoltunk. Sétáltunk, elmentünk moziba, vettünk kukoricát kólát stb (mindent én álltam). Majd film végén gondoltam ideje a tettek mezejére lépni.

Jó nagy koptatás lett a vége.

Hogy ő nem úgy tekint rám, meg más tetszik, meg a szokásos szövegek.

Az volt az első alkalom, amikor belekóstoltam, milyen sors is vár rám a jövőben előnytelen genetikájú bétahímként.

2021. szept. 28. 07:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát e legelsőre el sem jött :D Nem érdekelt a srác, de úgy izgultam hogy végre elhívtak hogy igent mondtam. Kb általános hatodik asszem. Baromi nagy szélvihar volt, mégis kimentem. És nem jött el a szemétje.
2021. szept. 28. 11:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legtöbb "randim" a társkeresők, msn-ezések, netes beszélgetések után történt, és nem volt sikerem... nem tudtam ellazulni. 20 és 24 éves korom között voltak a gyenge randik. Előtte és utána több sikerem volt ismerkedés terén, ha elmentem bulikba. A feleségemmel is szilveszteri buliban jöttem össze
2021. szept. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!