Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleményt adnál erre?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a suliban megtetszett egy lány aki engem nem is ismer azt sem tudja hogy én ki vagyok és itthon ráirtam pénteken hogy
-Szia volna hétfőn kedved beszélgetni?
Ő-igen
Én-jó akkor reggel találkozzunk
Ennyi volt az összes beszélgetés másnap vártam hogy ő írjon de nem írt. Szerintetek kellene nekem valamit írnom vagy várjak rá hogy írjon? Azt sem tudom hogy hol akar velem találkozni mert holnap én gyakorlaton leszek és csak reggel tudnék vele. És igazából attól is félek nem fogok neki tetszeni mert ő nagyon szép és én nem vagyok szép
2021. szept. 26. 10:52
11/14 anonim válasza:
Az, hogy bejössz-e neki ne kérdezd meg, mert olyan, mintha lihegve azt kérdeznéd tőle, hogy jössz velem szobára most? Semmit nem tud rólad. Beszélgess vele, ismerd meg, és mutasd meg, hogy te ki vagy. Ki vagy?
12/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nem jött el🙁Vártam rá nagyon sokat de sajnos semmi, nem akarok neki írni mert nagyon megharagudtam ezért
2021. szept. 27. 13:49
13/14 anonim válasza:
Áh, ne haragudj meg, inkább a következő chatben már váltsatok pár szót, hogy ne legyetek teljesen idegenek.
14/14 anonim válasza:
Tudta, hogy hány órakor és hol várod? Ha igen, akkor miért nem írtad meg a kérdésedben a folytatását is az üzenetváltásnak? Talán más választ adtam volna. Írj rá és kérj elnézést, hátha még szóba áll veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!